Log ind

U14 cruisede sig til pokalsejren

Nyt fra U14 |16. juni 2017 |

DBU Fyn Ungdomspokal 11:11 U14
Tirsdag 15. juni, Nr. Aaby Idrætspark
OB – Sanderum BK 6-0 (2-0)
19. min. 1-0 Magnus Saaby
31. min. 2-0 Gustav Grubbe
50. min. 3-0 Jakob Okkels
60. min. 4-0 Johan Verner Blirup
69. min. 5-0 Mathias Lorentzen
70. min. 6-0 Mathias Lorentzen

OBs opstilling:
Asger Kristensen, Jakob Gaarde, Oliver Hansen, Jakob Okkels, Gustav Otto, Johan Verner Blirup, Gustav Grubbe, Magnus Saaby, Patrick Østergreen, Mathias Lorentzen, Aske Adelgaard, Frederik Lebæk, Emmanuel Yeboah, Osvald Grønning

Kampens forløb:
Torsdag blev der spillet ungdomspokalfinaler i Nørre Aaby, og OBs U14-drenge skulle op imod Sanderum BK i finalen. Selvom OB var storfavoritter, så ventede der en modstander, som OB-drengene ikke kendte så meget til – og derfor var modstanderne kampens helt store spørgsmålstegn.

Sanderum kom ok fra start, og de spillede friskt til. De forsøgte at være med i kampen, men som opgøret skred frem, så blev forskellen på de to hold større. OBerne dominerede, og efter 19 minutters spil kom drengene fra Ådalen på 1-0 ved Magnus Saaby.

Gustav Otto chippede den flot over Sanderums bagkæde, og efter et rigtig flot dybdeløb fra Magnus Saaby, så viste han teknisk højt niveau, da han lobbede den over den fremadstormende Sanderum-målmand med hovedet.

Kort inden pausen blev det 2-0 ved Gustav Grubbe, der i øvrigt blev kåret til kampens pokalfighter efter kampen.

OB gav den fuld gas, men Sanderum-spillerne fightede flot, så vi skulle helt hen til 50. minut, inden nettet igen blafrede, da Jakob Okkels sendte den i kassen. OB fortsatte med at mase på, og i de sidste ti minutter blev det både 4-0, 5-0 og 6-0 – blandt andet på to mål fra indskiftede Mathias Lorentzen. I den anden ende var det også en professionel indsats fra de unge OB-drenge, der holdt Sanderum fra chancer, og derfor var det fuldt fortjent, at OB efter kampen kunne juble som pokalvindere.

Kommentar fra Mads Holm:
Vi havde aftalt, at den skulle have fuld gas, og det fik den! Det er jeg rigtig glad for. Det var den kamp i sæsonen, hvor vi kom frem til flest afslutninger i alle vores kampe, så vi fik lov at skyde lidt på mål.

Drengene er nu færdige som U14-spillere, og det er en rigtig fed oplevelse, når man kan slutte året af med en titel efter en rigtig god sæson. Det er nogle supergode drenge, og det er med glæde og stolthed, at vi som trænerduo sender dem videre op til U15-holdet. Samtidig er vi også spændte på, hvad de kan præstere i fremtiden, men en ting er sikket – årets præstationer lover godt for fremtiden.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd