Log ind

U14 gav Esbjerg fB en fodboldlektion i 8-1 sejr

Nyt fra U14 |21. september 2017 |

U14 Liga 1
Onsdag 20. september kl. 18:00, Røde Stjernes baner
OB U14 – Esbjerg fB 8-1 (4-0)
8. min. 1-0 Max Ejdum
13. min. 2-0 Max Ejdum
17. min. 3-0 Max Ejdum
30. min. 4-0 Marius Uhd
39. min. 5-0 Max Ejdum
41. min. 5-1
59. min. 6-1 Max Ejdum
60. min. 7-1 Oliver Koertz
69. min. 8-1 Tobias Jensen

OB’s holdopstilling:
Oskar Kristensen, Frederik Tao, Frederik Mahler, Victor Birkholm, Kasper Nyegaard, Philip Birkholm, Jakob Jessen, Max Ejdum, Gustav Vinter, Tobias Jensen, Karl Emil Callesen, Valdemar Astrup, Marius Uhd, Oliver Koertz

Kampens forløb:
OB’s U14-drenge er brandvarme for tiden, og inden onsdagens kamp mod Esbjerg havde striberne lavet 30 mål i de seks første runder, mens der blot var indkasseret 12. Modstanderen fra Esbjerg har ligeledes haft en glimrende defensiv, men en knapt så stærk offensiv, deres målscore var inden onsdagens kamp 9-15.

Derfor kunne man godt forvente, at OB-drengene ville få svært ved at nedbryde et kompakt Esbjerg-hold. OB’erne havde dog en anden intention, og allerede 8 minutter inde i kampen var OB foran med 1-0, da Max Ejdum satte den i kassen.

Max var på ingen måder færdig, og fem minutter senere havde han både fordoblet sin egen og OB’s målscore i kampen. Fire minutter senere var han igen på tavlen, og han kunne således noteres sig for et hattrick scoret på bare ni minutter, da han sparkede OB foran med 3-0.

Det var OB her, der og alle vegne, og selvom Esbjerg forsøgte at minimere nederlaget, så var de chanceløse. OB kom på 5-0 kort inde i anden halvleg, hvorefter Esbjerg på et hjørnespark fik reduceret til 5-1.

Det gjorde dog ikke det store, og i de sidste ti minutter scorede OB yderligere tre gange, så kampens slutresultat blev 8-1 til OB, der nu topper U14 Liga 1 med 17 point efter syv kampe og en imponerende målscore på 38-13.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Vi lægger et godt genpres, og aggressiviteten i presset var god i dag. Vi får skabt en masse gunstige positioner, som vi gjorde mod Vejle, så vi kunne vende rundt med bolden og spille den frem i banen.

Vi har dog stadig et par gange i dag, hvor vi sjusker i vores opbygningsspil helt nede fra starten. Måske møder vi senere på sæsonen hold, der står højt imod os, og de vil forsøge at stjæle bolden højt oppe på banen, så den del af spillet skal vi blive dygtigere til.

Når det er sagt, så er jeg tilfreds med den første halvdel af sæsonen. Vi bygger på kamp for kamp og træning for træning. Vi arbejder med træningskulturen, så alle spillere hver eneste gang giver alt, hvad de har til alle træningspas. Bevarer vi træningen på det højeste niveau, så bliver vi også bedre end de andre, fordi vi træner bedre end de andre – derfor er det virkelig vigtigt med en god træningskultur, så vi kan udvikle os maksimalt.

Næste kamp:
1. oktober, kl. 13:30; OB – S.f.B/Tåsinge, Ådalen


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd