Log ind

U14 sikkert videre i pokalen

Nyt fra U14 |19. maj 2017 |

U14 Pokalturnering
Torsdag 18. maj 2017
Nr. Lyndelse/Søby F. C. – OB 1-6 (1-2)

9. min. 0-1 Luca Kjerrumgaard
15. min. 1-1
22. min. 1-2 Mathias Lorentzen
41. min. 1-3 Gustav Grubbe
43. min. 1-4 Luca Kjerrumgaard
45. min. 1-5 Mathias Lorentzen
61. min. 1-6 Luca Kjerrumgaard

Kampens forløb:
OBs U14-drenge gik torsdag videre i pokalen, da drengene slog Nr. Lyndelse/Søby ud af pokalturneringen. Hjemmeholdet er en del af mesterrækken, men de ydede god modstand til de unge OB-drenge. Hjemmeholdet fightede fra første til sidste fløjt, men der var ingen tvivl om, hvem der var det bedste hold. OB skabte en masse chancer, men effektiviteten udeblev.

Striberne kom planmæssigt foran efter ni minutters spil, men på en flot scoring fik Nr. Lyndelse/Søby udlignet efter et kvarters spil. Små ti minutter senere blev det 2-1 til OB ved Mathias Lorentzen – et resultat der holdt indtil pausen.

OB var spilstyrende, mens hjemmeholdet var hårdt fightende. I anden halvleg fik OB hurtigt lukket og slukket opgøret med tre mål på bare fire minutter. Det kunne Nr. Lyndelse/Søby ikke svare tilbage på, og det hele endte med en sejr til OB, der i semifinalen af pokalturneringen skal møde Næsby.

Kommentar fra Mads Holm:
Vi havde inden kampen stor fokus på, at vi skulle være bevidste om, at det krævede en professionel indsats at vise forskellen på holdene.

Vi er glade for en sikker sejr, hvor effektiviteten ikke var på vanligt niveau. Drengene havde svært ved at omsætte den ekstra tid og plads der var i forhold til normalt, og selvom det lyder underligt, så blev de nogle gange stresset af, at de ikke blev presset, og det blev lidt en udfordring for os.

Næste kamp:
Søndag 21. maj kl. 15:30 Vejle Boldklub – OB


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd