Log ind

U14 slog Sanderum

Nyt fra U14 |30. april 2018 |

U14 Liga 1
Lørdag d. 28. april kl. 13.00, Ådalen
OB - Sanderum BK 2-0 (1-0)
12. min. 1-0 Jakob Jessen
60. min. 2-0 Oliver Roche 

OB’s holdopstilling:
Oskar Kristensen – Karl Emil Callesen, Gustav Jensen, Frederik Tao, Philip Birkholm – Victor Birkholm, Kristoffer Jørgensen, Marius Uhd, Gustav Vinter – Jakob Jessen, Oliver Roche.
Bænken: Kasper Nyegaard, Frederik Berg, Valdemar Astrup 

Kampens forløb: 
OB U14 tog lørdag imod Sanderum Boldklub i U14 Liga 1, og det var to hold med vidt forskelligt udgangspunkt til kampen, som stod overfor hinanden. OB ville ud og angribe gæsterne, mens Sanderums plan med opgøret var at stå lavt på banen og forsvare sig mod OB’s offensiv.

Det gjorde de også ganske fornuftigt, selvom OB kampen igennem fik skabt fornuftige muligheder. Efter 12 minutter fik Jakob Jessen udnyttet en af dem, og det var vigtigt for striberne med en forholdsvis tidlig føring mod et defensivt Sanderum-mandskab, som for et par uger siden tog point fra FC Midtjylland.

Med ti minutter tilbage af kampen blev der lukket og slukket, da Jessens angrebsmakker, Oliver Roche gjorde det til 2-0.

Kommentar fra Bo Nielsen:
Vi spillede et lokalopgør med god stemning og til tider god fodbold. Sanderum gjorde det svært for os ved at stå lavt og give os meget lidt plads centralt på banen. Selvom pladsen var trang, var vi meget tilfredse med at komme til et stort antal scoringsmuligheder. Til gengæld døjede vi lidt med skarpheden og udfordringen med at få afsluttet angrebene helt - specielt på vores afslutninger fra distancen. Vi var meget tilfredse med den energi vi kom med, som aldrig gav modstanderen tid på bolden, og det var begrænset, hvad de skabte af muligheder mod os.

Næste kamp:
2. maj, 19:00 Horsens - OB


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd