Log ind

U15 delte med SIF i sidste test

Nyt fra U15 |5. marts 2018 |

U15 Træningskamp
Lørdag 3. marts kl. 14:00, Silkeborg
SIF – OB 1-1 (1-0)
20. min. 1-0 SIF
50. min. 1-1 Lucas Nielsen  

Kampens forløb:
OB kom godt fra start og truede allerede tidligt i kampen hjemmeholdet med farlige diagonalbolde. Til trods den tidlige kontrol i kampen, blev det hjemmeholdet, som tog det første stik, da de efter et kvarters tid kom foran, da OB-defensiven missede opdækningen bagerst i feltet.

Resten af første halvleg blev en lidt nervøs omgang fodbold, hvor der var et par enkelte chancer til begge mandskaber, som opstod efter lidt rodet spil. 

I anden halvleg kom striberne med et større tryk og burde i mange omgange sikre en sejr på store chancer, samtidig med det rødklædte hjemmehold ikke truede OB i den anden ende af banen. Desværre blev det kun en enkelt gang omsat til scoring og dermed endte den sidste test inden turneringsstart uden vinder. 

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Vi starter sæsonen i næste weekend, og det ville vi først og fremmest helst have gjort med en sejr i bagagen fra denne weekend. Vores præstation taget i betragtning burde vi også have vundet, så jeg er meget skuffet over, at det ikke lykkedes.

Med det sagt så leverer vi en god holdpræstation, men vi kæmper lidt med den individuelle inspiration fra oven, som skal dreje vinklen på stolperne indad i stedet for ud. Eller også skal vi lade være med at skyde efter stolperne.

Næste kamp:
OB - EfB, U15-Liga, 10. marts kl 14.00 i Ådalen


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd