Log ind

U15-drengene vandt 3-1 ude mod FCK

Nyt fra U15 |5. december 2017 |

U15 Træningskamp
Lørdag 2. december kl. 12:30, Peter Bangs Vej, København
FCK – OB 1-3 (0-2)

10. min. 0-1 Emmanuel Yeboah (Grubbe)
25. min. 0-2 Oliver Hansen (Grubbe)
49. min. 0-3 Magnus Saaby
67. min. 1-3 FCK

OB’s startopstilling:
Marcus Alstrup – Gustav Grubbe, Frederik Lebæk, Adam Mahdi (Næsby), Aske Adelgaard – Valdemar Kwasniak, Magnus Saaby, Oliver Hansen, Isak Steiner Jensen – Luca Kjerrumgaard, Emmanuel Yeboah
Bænken: Mathias Lorentzen, Frederik Emil Lyneborg, Jakob Okkels, Gustav Otto

Kampens forløb:
Lørdag bød på den sidste kamp i år 2017 for OB’s U15-drenge, da de drog til hovedstaden for at møde U15-drengene fra FC København. Det startede med to mandskaber, der gerne ville dominere spillet med masser af boldbesiddelse, og fra start af var det en kamp om at få sat sig på spillet, så man kunne dominere opgøret.

Det var det OB, der var klart bedst til fra start, og det gav striberne en tidlig scoring til 1-0 efter bare 10 minutters spil. Det gav et både spillemæssigt og mentalt overskud, som striberne mere eller mindre red på kampen igennem.

Der var rigtig god bevægelse fra de stribede spillere, således at boldholderen næsten hver gang havde flere spilmuligheder, og det gjorde possession-fasen særdeles succesfuld for striberne, hvor FCK havde svært ved at få fat i kuglen. Til gengæld havde OB udfordringer i forhold til at skabe store chancer. Til gengæld var der mere effektivitet fra de stribede spillere lørdag, end der havde været i store dele af den nu forgangne sæson. Men målt på spil og chancer var det på ingen måder ufortjent, at OB ti minutter inden pausen bragte sig på 2-0 efter et gennembrud på højrekanten.

Fra anden halvlegs start var det et offensivt indstillet FCK-hold, der ville ud på banen og forsøge at ændre kampens resultat, mens striberne med en 2-0 føring og rigtig flot spil i de første 35 ønskede at holde fast i det gode spil i de resterende 35. OB kom bedst fra start, og et kvarter inde i anden halvleg bliver det fuldt fortjent 3-0 til OB, inden FCK herefter tager teten i spillet.

I samme omgang mistede OB en del af flowet grundet udskiftninger, mens FCK spillede bedre – og i kampens døende minutter fik hovedstadsklubben således pyntet lidt på resultatet med en scoring til slutresultatet 3-1.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Vi kunne lørdag køre fra Peter Bang Vej med en fornemmelse af, at vi ikke bare vandt. Vi spillede også rigtig god fodbold – og det var mod et af de allerbedste hold i den østlige region, så det var utvivlsomt en rigtig god fornemmelse, vi sad med.

Der var gode individuelle præstationer rundt omkring – og vi havde et par spillere med udefra, som viste sig godt frem. Ligesom vores andre gode præstationer i sæsonen, så var det en god holdpræstation, og vi viste virkelig, at vi er et hold, der fungerer godt sammen.

Så det var en perfekt sæsonafslutning for os med en sejr på 3-1 over FCK. Vi spiller først kamp igen i januar måned, og der starter vi igen ud med østlig modstand, når vi møder FC Nordsjælland og FC København i vores to første træningskampe. I forhold til de kampe kan vi nu lægge et tryk på os selv i forhold til, at vores forventninger til sæsonstarten skal være endnu større, ligesom vi håber og forventer, at vi kan forbedre os i kamppausen. Drengene skal selvfølgelig restituere, men der skal også lægges på, så vi kan forberede os bedst muligt til et forhåbentligt godt forår i 2018.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd