Log ind

U15 fra land med sejr over EfB

Nyt fra U15 |12. marts 2018 |

U15 Liga 1
Lørdag 10. marts kl. 14:00, Ådalen
OB- EfB 3-0 (3-0)
7. min, 1-0 Jakob Okkels (Frederik Lebæk)
11. min. 2-0 Jakob Okkels
14. min. 3-0 Luca Kjerrumgaard  

OB's holdopstilling:
Gustav Otto – Jakob Gaarde, Frederik Lebæk, Gustav Grubbe, Aske Adelgaard – Gustav Vinther (U14), Oliver Hansen, Magnus Saaby, Jakob Okkels – Valdemar Kwasniak, Luca Kjerrumgaard
Bænken:  Asbjørn Sylvester, Emmanuel Yeboah, Mathias Lorentzen

Kampens forløb:
Kampens første kvarter udviklede sig hurtigt til et stormløb mod udeholdets mål, hvor hjemmeholdet allerede et par minutter inde i kampen fik spillets største tilbud fra ellevemeterpletten. Karma ville dog, at et tyndt fløjtet straffe blev tyndt eksekveret, og dermed forblev stillingen status quo. 

Der skulle dog ikke spilles mere end et kvarters tid, før kampen reelt set var afgjort, de striwerne her allerede var kommet på 3-0. Det skete via tre meget energiske scoringer efter godt spil i højre side, hvor Jakob Gaarde sprudlede fra første fløjt.

Der var chancer til mere for fynboerne i førte halvleg, men tempoet fra begyndelsen af kampen faldt en smule, og anden halvleg endte med at blive mere præget af en del ændringer. Blandt andet på grund af lidt uheldige skader hvor blandt andet en fremragende Jakob Okkels måtte udgå ærgerligt efter et slag i en hovedstødsduel.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Det er altid spændende at se, hvordan man kommer fra land i første turneringskamp, og jeg var spændt på vores spændingsniveau fra første fløjt, da jeg helt ærligt var en smule i tvivl efter vores seneste præstationer der har virket smånervøse. Men den tvivl gjorde gutterne så eftertrykkeligt til skamme ved at levere det bedste fodbold, vi har spillet i år.

Med det sagt kan vi godt holde endnu højere tempo hele kampen i gennem og vi er ikke tilfredse med at spille 55 minutter uden at score, så nu glæder vi os til at komme på træningsbanen igen for at forbedre os endnu mere frem mod næste uges opgave i Haderslev.

Næste kamp:
Haderslev FK - OB, U15-Liga 1 -18. marts kl 13.30 i Haderslev


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd