Log ind

U15 slog Næsby i topkamp

Nyt fra U15 |28. april 2018 |

U15 Turneringskamp
Onsdag 25. april kl. 18:45, Ådalen
OB - Næsby 3-0 (1-0)
20. min. 1-0 Luca Kjerrumgaard (assist Gustav Grubbe)
50. min. 2-0 Jakob Okkels (assist Valdemar Kwasniak)
60. min. 3-0 Asbjørn Sylvester (assist Gustav Grubbe)

OB’s trup til kampen:
Tobias Jacobsen, Jakob Gaarde, Gustav Grubbe, Marius Uhd, Asbjørn, Sylvester, Frederik Lyneborg, Luca Kjerrumgaard, Jakob Okkels, Aske Adelgaard, Emmanuel Yeboah, Magnus Saaby, Oliver Hansen, Gustav Vinter, Frederik Lebæk

Kampens forløb:
På en flot forårsaften i Ådalen var scenen sat til en god topkamp i U15-rækken, hvor de to fynske mandskaber næsten er side om side i front af rækken. OB satte spillet fra start som favoritter, men så hurtigt ud til at blive ramt af nerver, da Næsby fik tilkendt et straffespark tidligt i kampen. Det blev dog ikke omsat til føring på grund af gentagelsesspil, i en lidt speciel situation der ikke ses så tit.

Efter 20 minutter var det så i stedet OB, der fandt vej til netmaskerne i en flot sekvens, som Luca Kjerrumgaard fik pandebrasken på.

Anden halvleg var mindre nervøs, og hjemmeholdet dominerede mere, selvom kvaliteten ikke altid lignede sædvanligt niveau, så blev det til to flotte scoringer mere i de sidste tyve minutter af kampen.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Vi har stadig til gode at prøve og spille en rigtig god kamp mod Næsby, med mig som cheftræner - og tro mig det er ikke fordi der er noget jeg hellere vil, end at vise os frem for hele øen med det flotteste fodbold vi kan spille, men vi må bare erkende at der er en mental påvirkning, som er svær at forklare i de her kampe.

Det betyder samtidig, at det er kampe, som vi kan lære meget af, fordi vi skal absolut ikke acceptere denne nervøsitet, den kan ramme alle fodboldspillere, og der kræves det simpelthen bare på højeste niveau at man er i stand til stadig at præstere. Jeg vil dog også godt have lov at rose vores naboer for en god kamp og ikke mindst en flot sæson, hvor de indtil videre sørger for at holde os på tæerne med flotte præstationer i turneringen.

Næste kamp:
OB - Vejle, U15-Turneringskamp
Søndag den 29. april kl 12.30 i Ådalen


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd