Log ind

U15 tog et enkelt point med hjem fra FCM

Nyt fra U15 |9. september 2017 |

U15 Ligaen
Lørdag 9. september kl. 13:00, Herning
FCM - OB U15 1-1 (1-1)
1. min. 1-0
25. min. 1-1 Jakob Okkels

OB’s trup:
Lucas Schwartz, Andreas Hother, Aske Adelgaard, Frederik Lebæk, Gustav Grubbe, Jakob Okkels, Jakob Gaarde, Johan Verner Blirup, Luca Kjerrumgaard, Magnus Saaby, Mathias Lorentzen, Oliver Hansen, Patrick Østergreen, Valdemar Kwasniak

Kampens forløb:
Lørdag eftermiddag var OB’s U15-drenge en tur i Herning, hvor de skulle møde FC Midtjylland. I sidste sæson, da drengene var U14 - der var det OB og FCM, der kæmpede om titlen helt indtil sidste spillerunde. Dengang løb FC Midtjylland med det - så det var en flok hævntørstige OB-drenge, der gik på banen til kampen på udebane mod FCM.

OB startede med bolden, og kom frem til et ok angreb i første minut. Desværre var striberne ikke klar til at forsvare efterfølgende, og så var det i stedet hjemmeholdet, der bragte sig foran med 1-0 i kampens første minut, da et indlæg endte ved en FCM-spiller, der stod helt alene og let kunne sparke bolden ind til en midtjysk føring.

Der var masser af chancer - og især til striberne, der flere gange bød sig til for at udligne det tidlige føringsmål. Der kom da også en stribet udligning ti minutter før pausen. OB fik spillet bolden forbi FC Midtjyllands første pres, og Jakob Gaarde kom flyvende frem fra sin højre back, hvorefter han spillede den ind til Jakob Okkels, der knaldede kuglen i kassen til 1-1.

Det var OB der dominerede kampen i første halvleg, men flere mål blev det ikke til. Fra anden halvlegs start var det hjemmeholdet, der kom stærkest ud fra første fløjt. Som halvleg skred frem, så løb OB lidt tør for luft, men det betød ikke, at striberne manglede chancer i kampen, selvom det var FC Midtjylland, der i anden halvleg virkede farligst.

I kampens sidste minut var det ligeved, at striberne bragte sig foran, men desværre måtte striberne tage til takke med 1-1 på udebane mod FC Midtjylland i en kamp, hvor chancerne var der til alle tre point.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Jeg er meget godt tilfreds med, at vi byder FCM op til dans på udebane. Vi får en rigtig udviklende, lærerig og seværdig U15-kamp, som der er alt for få af. Der var gang i den fra første minut, hvor de bringer sig foran - og indtil sidste minut, hvor vi er lige ved at score til 2-1.

Begge hold har så mange chancer, at de er ærgerlige over ikke at have vundet, men samtidig kan begge mandskaber være glade for at blive matchet på så højt niveau i U15-turneringen.

Næste kamp:
Onsdag 13. september 19:30: VB/Engum - OB, VB Parken


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd