Log ind

U17-drengene leverede flot kamp og vandt fortjent

Nyt fra U17 |10. april 2017 |

U17-Ligaen
Lørdag 8. april, Ådalen
OB – HB Køge 2-1 (1-1)
8 min. 0-1 Mathias Holm
16 min. 1-1 Mathias Jørgensen
62 min. 2-1 Mathias Jørgensen

 OBs holdopstilling:
Hans Christian Bernat - Jonas Skytte, Christian Vestergaard, Kasper Skræp, Thomas Hvilsom - Peter Clement, Tarik Ibrahimagic (60. Rasmus Nissen), Jonathan Harboe, Lucas Møller Jensen (65. Anders Klynge) - Kristian Brøndum (70. Laurits Lillemose), Mathias Jørgensen. 

Kampens forløb:
HB Køge gæstede lørdag Ådalens, men striberne var langt fra gæstfrie og satte sig fra første fløjt på kampen. OB dominerede på bolden, men standardsituationer er og bliver afgørende i fodbold, og en af dem udnyttede HB Køge efter otte minutters spil. En bold der blev slået til bagerste stang blev headet i mål af Køge-angriberen Mathias Holm. 

OB mandskabet skulle lige bruge fem minutter på at ryste chokket af sig, og Køge havde en god mulighed for at bringe sig foran med to, men en aflevering på tværs i feltet røg ud i sandet.  

Derefter stod der OB på resten af første halvleg og med flere fantastiske opspil, var det kun et spørgsmål om tid, før at hjemmeholdet ville bringe balance i regnskabet. OB spillede virkelig flot fodbold med mange pasninger og stor spilleglæde. Der skulle en standardsituation til, inden OB lejren kunne strække armene i vejret, og målscorer på en nedfaldsbold blev topscorer Mathias Jørgensen. Der var flere gode muligheder i første halvleg, hvor en storspillende Kristian Brøndum blev noteret for den største af slagsen. Efter et flot gennembrud blev bolden lagt til rette for Kristian Brøndum, der desværre måtte se sit skud gå forbi målet. Jonathan Harboe skulle også forsøge sig, men også dette skud blev placeret forbi stængerne. 

I anden halvleg fortsatte OB dominansen, og stribernes omgang med bolden var noget af det bedste, de har leveret i denne sæson. Forløsningen kom efter 62 minutter, da OB kom foran. En flot dyb stikning fra Jonathan Harboe blev sendt præcist afsted til Mathias Jørgensen, der stensikkert kvitterede for det flotte oplæg og scorede sit andet mål i kampen. Selvsamme Mathias Jørgensen kom frem til flere chancer inden slutfløjtet og i sidste minut var han endnu engang tæt på at komme på tavlen, men det blev ikke til mere denne lørdag, så OB kunne juble over en fortjent sejr på 2-1. 

Kommentar fra Anders Skjoldemose:
- Jeg er sgu stolt af drengene. Vi spiller en rigtig flot kamp, hvor vi virkelig dominerer på bolden. Det er sådan, vi gerne vil se et OB-hold - et hold der er fremadrettet i det defensive spil og dominerende på bolden. Vi havde stort overskud, og jeg synes holdet viser det potentiale, de her gutter utvivlsomt har. Det gik helt fortjent vores vej, og vi er virkelig glade for sejren. 

Vi fik sat de enkelte spilleres kompetencer i scene og helt overordnet er jeg rigtig glad og tilfreds, med det drengene leverede. Vi har haft rigtig mange gode præstationer her i 2017, men pointene har manglet - de kom mod HB Køge og det skal vi virkelig nyde. 


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd