Log ind

U17 er klar til at tage imod Esbjerg

Nyt fra U17 |2. marts 2018 |

Lørdag skal U17-drengene følge op på de flotte takter, de viste i sidste weekends forårsåbner mod HB Køge. Det skal de, når Esbjerg kommer på besøg, og ifølge Ivan Poulsen venter der en helt anden modstander i denne weekend.

- I Esbjergs seneste træningskamp mod Vejle i sidste weekend tabte de 3-2, og der spillede de i en 3-5-2 formation. Det er anderledes, end de gjorde i efteråret, så der venter os noget andet end i første indbyrdes opgør, så det har vi selvfølgelig forberedt os på, siger Ivan Poulsen om den modstand der venter.

Det første indbyrdes opgør i denne sæson endte 2-2 i det vestjyske, selvom OB var foran med 2-0 i den kamp. Denne gang forventer Ivan Poulsen da også, at det bliver tæt.

- Esbjerg er et hårdtarbejdende hold, og helt fremme har de Rasmus Rejnhold, der har scoret 11 mål i denne sæson. Så ham vil vi selvfølgelig holde lidt ekstra øje med. De er altid svære at spille imod. Selvom vi var foran 2-0 derovre, så fik de 2-2, fordi de aldrig gav op, og det kendetegner dem, men vi glæder os meget til at tage imod dem på en frostklar forårsdag i Ådalen, siger Ivan Poulsen, inden han sætter et par ord på, hvad han forventer fra sine egne tropper.

- Vi har brugt den første turneringskamp som et afsæt til en rigtig god træningsuge. Vi føler os klar og parate – for tredje kamp i træk scorede vi tre mål, så det er en tendens, vi håber fortsætter.

Kampen mellem OB U17 og Esbjerg spilles klokken 15:15 i Ådalen.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd