Log ind

U17 gjorde rent bord i gruppen

Nyt fra U17 |12. august 2017 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

Heemskerk Cup U17
Lørdag 12. august, 2017 kl. 16:00
OB U17 – Excelsior 4-2 (2-1)
4. min. 0-1
17. min. 1-1 Emil Suarez
22. min. 2-1 Emil Suarez
30. min 2-2
35. min. 3-2 Emil Suarez
45. min. 4-2 Simon Skøtt

OB’s startopstilling:
Andreas Søndergaard – Frederik Birk, Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Frederik Lund – Simon Skøtt, Valdemar Ibsen, Jonas Skytte, Lasse Skøtt – Mikkel Michelsen, Emil Suarez

Kampens forløb:
Inden gruppespillets sidste kamp var det allerede afgjort, at U17-drengene var klar til at spille semifinale. Det var endnu ikke afgjort, om OB ville blive nummer 1 eller 2 – det skulle afgøres i en direkte duel mod hollandske Excelsior Rotterdam.

Det startede skidt for striberne, der allerede efter fire minutters spil kom bagud med 1-0 mod hollænderne. En stærk præstation fra drengene i halvlegens sidste tyve minutter sikrede dog en pauseføring efter to kasser af Emil Suarez.

Fem minutter inde i anden halvleg fik hollænderne bragt balance i regnskabet på et særdeles flot mål. Det holdt kun i fem minutter, inden Emil Suarez havde sendt bolden i kassen for tredje gang i kampen – og så var OB igen foran i en særdeles underholdende fodboldkamp.

OB var i kontrol, selvom Excelsior forsøgte at presse drengene, og det blev også til et enkelt farligt forsøg, men der hev Andreas Søndergaard en klasseredning ud af ærmet, og kort efter kunne Simon Skøtt med hovedet lukke og slukke opgøret med sin scoring til 4-2.

Næste kamp:
13. august 10:30 OB – FC Volendam, Semifinale ved Heemskerk Cup 


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd