Log ind

U17 tabte tæt kamp i København

Nyt fra U17 |16. april 2018 |

U17-Ligaen
Lørdag 14. april, 15:30, København
FCK-OB 2-1 (1-0)
17. min. 1-0 Alexander Hjælmhof
64. min. 2-0 Tobias Pedersen
77. min. 2-1 Rasmus Nissen

OB’s holdopstilling:
Peter Bergmann, Jonas Skytte, Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Mathias Brems (47. min. Frederik Lund), Anton Bisgaard (71. min. Jonathan Khemdee), Tarik Ibrahimagic, Valdemar Ibsen (67. min. Andreas Eriksen), Rasmus Nissen, Lasse Skøtt, Mikkel Michelsen

Kampens forløb:
FCK var stærkest på bolden i første halvleg og kom foran 1-0 efter en simpel bold ned bag vores bagkæde. I pausen fik vi så rettet nogle ting omkring vores pres og spil med bolden. Derfor kom striberne bedre med i anden halvleg. Desværre blev det hurtigt 2-0 til FCK, og herefter jagtede striberne fortsat at få noget ud af kampen. Og efter 77 minutter blev det mere realistisk, da Rasmus Nissen endnu engang viste sine frisparksevner og sparkede bolden ind bag en chanceløs FCK keeper. De tre resterende minutter var dog ikke nok til at få puttet endnu en bold i kassen, og så tabte OB med 2-1 ude mod FCK.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Vi har fået point i de seneste fem kampe inden denne, derfor var det naturligvis en stor skuffelse ikke at få noget med hjem fra København. Vi spiller en fornuftig anden halvleg og presser godt på i slutningen af kampen. Vi ser frem til næste weekend, hvor vi møder endnu et af rækkens tophold, når vi tager i mod AGF i Ådalen.

Næste kamp:
21. april kl. 15.15 hjemme mod AGF


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd