Log ind

U17 tabte til FCN

Nyt fra U17 |2. december 2017 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

U17-Ligaen
Lørdag 2. december 15:15 – Right to Dream Park, Farum
FC Nordsjælland – OB 3-0 (1-0)
4. min. 1-0 selvmål
46. min. 2-0 Hektor Eusebius Højbjerre-Thomsen
63. min. 3-0 Andreas Bredahl

FC Nordsjælland holdopstilling:
Mohammed Mohamad – Lucas Lykkegaard, Josef Elsubaihi, Lucas Bøje-Larsen – Jonas Lyshøj (60. min. Valdemar Montell), Christoffer Palm, Thor Høholt (60. min. Magnus Hertz), Hektor Eusebius – Tochi Phil Chukwuani - Noah Crone (60. min. Andreas Bredahl), Oliver Rimmen
Bænken: Valdemar Montell, Magnus Hertz, Andreas Bredahl

OB holdopstilling:
Andreas Søndergaard – Frederik Birk Sørensen, Danie Obbekjær, Christian Vestergaard, Frederik Lund – Valdemar Ibsen (52. min. Jonathan Khemdee) - Anton Bisgaard (73. min. Simon Skøtt), Jonas Skytte, Tarik Ibrahimagic (73. min. Lasse Skøtt), Rasmus Nissen – Mikkel Michelsen
Bænken: Jonathan Khemdee, Simon Skøtt, Lasse Skøtt

Gule kort:
FCN: 17. min. Thor Høholt, 58. min. Christoffer Palm
OB: 63. min. Frederik Lund

Kampens forløb:
Ganske som forventet kom FC Nordsjælland fra første fløjt ud med et højt pres mod OB, der havde svært ved at fastholde bolden. Efter fireminutters spil kom de igennem, på højrekanten, hvorfra de lagde et fladt indlæg ind i feltet. Bolden strøg helt igennem til fjerneste stolpe, hvor Frederik Birk kom foran sin modstander på bolden. Uheldigvis for OB’eren kom han skævt på bolden, så hans clearing endte i eget net, og så var hjemmeholdet foran med 1-0.

Ti minutter efter var OB tæt på at svare igen på det tidlige føringsmål. Et forsøg på en stikning ind mellem FCN-forsvaret blev afvist, og på kanten af feltet stod Tarik Ibrahimagic klar til at trykke af. Han fik godt træf på bolden, men FCN-målmanden var på plads, og han fik sendt bolden over overliggeren til et hjørnespark.

Selvom FCN var højere placeret inden dagens kamp, så var der OB, der kontrollerede opgøret efter den tidlige scoring. Et særdeles løbevilligt OB-hold fik skabt flere gunstige situationer mod FCN-defensiven, der var i problemer flere gange. Det var da også tæt på at blive 1-1 ved Rasmus Nissen efter 23 minutter. Efter et par hurtige pasninger mellem Valdemar Ibsen og Jonas Skytte blev bolden sendt videre til Rasmus Nissen. Han tog et træk, inden han kraftfuldt afsluttede fladt i det nærmeste hjørne. Mohammed Mohamad i FCN-målet kom dog hurtigt ned og reddede den fornuftige afslutning.

Efter 35 minutter kom FC Nordsjælland frem til deres anden chance i kampen på et flot gennemspillet angreb. Andreas Søndergaard tog sig flot af afslutningen fra Tochi Chukwuani, og returbolden var Frederik Birk hurtig til at cleare ud til indkast. Mere blev det ikke til i første halvleg, som FC Nordsjælland vandt med 1-0, til trods for en spillemæssigt fornuftig indsats fra OB-drengene.

Ligesom i første halvleg kom FC Nordsjælland særdeles stærkt i gang, og de straffede OB efter bare syv minutters spil. Efter en lang periode med boldbesiddelse havnede bolden ved Hektor Eusebius Højbjerre-Thomsen, der sikkert sendte hjemmeholdet foran med 2-0.

Tre minutter efter var OB tæt på at svare igen, da Frederik Lund kom til baglinjen. Herfra smed han et indlæg ind i feltets bageste område, hvor Anton Bisgaard kom farende ind i bolden. Kantspilleren afsluttede første gang, men bolden sneg sig en halv meters penge over overliggeren.

Godt fem minutter efter var selvsamme Bisgaard tæt på, da han trykkede af fra distancen. Skuddet tvang FCN-keeperen ud i fuld længde, men han fik reddet afslutningen helt ude ved stolpen.

Få minutter efter var det FCN der var tæt på at gøre det til 3-0, men først var Andreas Søndergaard på plads, og efterfølgende blokerede forsvaret afslutningen til et hjørnespark.

Efter 63 minutters spil var Mikkel Michelsen tæt på at bringe spændingen tilbage i opgøret. Han rundede flot keeperen, og afslutningen havde retning mod målet, men må stregen kom en FCN-spiller i vejen og sparkede bolden til hjørnespark. Hjørnesparket fik FCN afvist, og efter en flot omstilling gjorde hjemmeholdet det til 3-0.

Resten af kampen var præget af et FCN-hold, der gik en tand tilbage på banen. OB forsøgte at spille sig igennem, mens FCN forsøgte at straffe OB på omstillinger. Inden af holdene havde held med det, og så vandt FC Nordsjælland med 3-0 i U17-Ligaen.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Vi taber 3-0 til FC Nordsjælland, der som ventet var et rigtig stærkt hold. Jeg synes egentlig, vi skaber det, der skal til for at få point i en kamp som i dag. Så selve præstationen er jeg i store træk egentlig ganske tilfreds med.

Til gengæld er det ikke tilfredsstillende, at vi igen i dag er uskarpe i felterne, så det må vi arbejde videre med frem mod næste weekends kamp i Aalborg.

Vi er nu halvvejs i sæsonen, og vi er placeret på en 7. plads i en række med 14 hold – så vi er lige midt i rækken, og vi glæder os til den kommende halvdel, der venter os.

Næste kamp:
Lørdag 9. december klokken 15:15. AaB – OB, AaB’s Anlæg (Hornevej)


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd