Log ind

U17: Vi skal være skarpere i felterne

Nyt fra U17 |1. december 2017 |

Der er kun to kampe tilbage i dette kalenderår for OB’s U17-drenge, og den første af de to spilles lørdag klokken 15:15 på Right to Dream Park i Farum. Modstanderen er naturligvis FC Nordsjælland, og der venter stærk modstand for OB, hvis man spørger OB’s U17-træner.

- Vi ved jo langt hen af vejen, hvordan FC Nordsjælland spiller fodbold. De er nemlig meget afklarede med deres måde at spille fodbold på i klubben, og det er hele vejen fra deres talentafvikling og op til deres Alka Superligamandskab. De vil gerne have bolden rigtig meget og de vil spille hurtigt. Det er tilmed to ting, de er dygtige til, og med en masse dygtige offensive spillere – så der venter os rigtig hård modstand i morgen, fortæller Ivan Poulsen.

Selvom der venter en stærk modstander, så vil Ivan Poulsen på ingen måder se et OB-hold, der bare lægger sig fladt ned fra første fløjt. Striberne skal tro på det, og det skal være tydeligt fra første fløjt, fortæller Ivan Poulsen.

- Skal vi have point med hjem fra det nordsjællandske, så skal vi arbejde rigtig hårdt fra første til sidste fløjt på Right to Dream Park. Det er vi til gengæld enige om, og vi er også klar på det, så vi glæder os rigtig meget til udfordringen, siger OB’s U17-cheftræner.

Efter en lovende sæsonstart for de unge striber, så har pointhøsten være noget under niveau på det seneste, hvor OB er inde i en stime med tre nederlag i træk. Spillet har dog været til mere, men effektiviteten har været væk, så det har striberne naturligvis forsøgt at forbedre i den forgangne uge.

- I vores seneste kamp mod Randers tabte vi 2-0. Vi kommer selv frem til 28 afslutninger, mens vi faktisk kun giver fem skud væk. Derfor siger det jo sig selv, at vi skal være langt mere effektive, hvis vi skal have point mod FCN. Det er ikke bare i den ene ende af banen, det skal være bedre ; vi skal være skarpere i begge felter, så meget af træningen i løbet af ugen har foregået i feltet både offensivt og defensivt, siger Ivan Poulsen, inden ham afslører, hvilket kampbillede han forventer.

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at løbe rigtig mange kilometer. FC Nordsjælland vil rigtig gerne have bolden, og i forhold til deres spil har vi set nogle steder, hvor vi kan gøre ondt på dem – så jeg ser absolut flere muligheder i kampen mod FC Nordsjælland i morgen.

Kampen mellem OB og FC Nordsjælland i U17-Ligaen spilles på Right to Dream Park i Farum i morgen klokken 15:15.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd