Log ind

U19 fik igen uafgjort mod 2. divisionshold

Nyt fra U19 |16. februar 2017 |

Træningskamp, 15. februar - Ådalen
OB - Dalum IF (2 div.) 1 - 1 (0-0)
65 min. 0 - 1 Dalum IF
72 min. 1 - 1 Mads Jørgensen 

OBs opstilling:
Mathias Würtz - Balder Adelgaard - Jacob “Gøj” Mikkelsen - Alexander Molberg, Lasse Rasmussen (45. min. Thomas Hvilsom) - Julius Fechtenburg (75 min. Philip Stoustrup), 18. Mads Frøkjær, 6. Mads Jørgensen, 7. Sebastian Lodahl (75 min. Nathael Kenzo) - 20. Elias Lamnaouar (60 min. Nicolaj Skøtt), 11. Oliver Lønfeldt 

Kampens forløb:
Onsdag aften spillede OBs U19-drenge den sidste test, inden sæsonpremieren den 25. februar, hvor det gælder Vejle Boldklub på udebane. Men først skulle drengene i kamp imod Dalum, som der i foråret skal spille med i oprykningspuljen i 2. division, hvor de har muligheden for at rykke op i 1. division.

Dalum startede kampen ud med at være mest på bolden, men som kampen skred frem, så kom OB spillemæssigt bedre med i opgøret. Et OB-mandskab, der fysisk gjorde, hvad de kunne for at følge med Dalum, holdt 2. divisionsmandskabet fra chancer – og de sporadiske afslutninger Dalum kom frem til, dem til Mathias Würtz sig sikkert af i OB-målet.

I anden halvleg fik OB bolden endnu mere, og spillemæssigt så det flere gange rigtig godt ud, hvor spillet blev sat godt op. Selvom OB var kommet bedre med i kampen, så var det Dalum, der kom på tavlen først. En Dalum-spiller fik for meget plads på venstrekanten, og han lagde flot bolden over i det modsatte målhjørne.

De unge OB-drenge kæmpede dog videre, og de viste god moral, da de kom tilbage i kampen. Holdets anfører, Mads Jørgensen, har flere gange vist sig som en ægte frisparksekspert – og onsdag aften var ingen forskel, da han hamrede bolden i kassen direkte på frispark til 1-1 med godt 20 minutter tilbage af kampen.

I de sidste 20 minutter var det OB, der var tættest på at tage sejren, og det blev til tre gode muligheder for at tage sejren over Dalum, men den sidste skarphed manglede i de afgørende situationer, og så endte kampen 1-1.

Kommentar fra cheftræner Kim Engstrøm:
Vi kan være rigtig god tilfredse med vores sidste testkamp imod Dalum. Vi leverede som hold en rigtig godt præstation, hvor vi formåede at sætte et klart aftryk på kampen med vores eget spil. 

Overordnet set har vi haft en super opstart, hvor vi har spillet syv testkampe. Fem imod internationale U19-hold, og to kampe imod to af de fynske anden divisionshold, Næsby og Dalum IF. Vi har fået set hele truppen an i kampene, samt haft mange af vores rigtig dygtige U17-spillere med i kampene, så det lover også godt for fremtiden i OB. Nu drejer det sig om at finpudse de sidste detaljer frem imod kampen i Vejle næste weekend. 

Næste kamp:
25. februar 2017 klokken 12.30: Vejle Boldklub - OB, VB Parken 


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd