Log ind

U19 sejrede i generalprøven

Nyt fra U19 |25. februar 2018 |

U19 træningskamp
Lørdag 24. februar kl. 11.00, Ådalen
OB – TPI (DS) 4-1 (2-0)
16 min. 1-0 Elias Lamnaouar
29 min. 2-0 Elias Lamnaouar
65 min. 3-0 Elias Lamnaouar
85 min. 3-1
90 min. 4-1 Elias Lamnaouar

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen – Nicolaj Skøtt (62. min. Anders Jørgensen), Jacob Mikkelsen (75 min. Kasper Skræp), Anton Pedersen, Jonathan Kjær – Lucas Møller Jensen, Jonathan Harboe (56 min. Laurits Lillemose), Anders Klynge (56 min. Mads Frøkjær), Kristian Brøndum (72 min. Anders Klynge) – Peter Clement, Elias Lamnaouar

Kampens forløb:
Sidste træningskamp er altid en af de spændende kampe, fordi man får en indikation af, hvor man som hold står, inden der skal point på spil. For OB’s U19-drenge blev den kamp spillet lørdag, da TPI’s danmarksseriemandskab var på besøg i Ådalen.

Det var en OB-trup næsten uden skader, der stillede klar til kamp, som dominerede på bolden fra første fløjt. TPI stod lavt i banen, og deres kæder var kompakte, så OB-spillerne måtte have tålmodighed, når der skulle kreeres store chancer i kampen. Farten, på offensiven hos Kim Engstrøms tropper, var dog flere gange for meget for TPI-forsvaret, og det var ikke overraskende, når OB spillede hurtigt, at chancerne opstod.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Jeg er overordnet set rigtig godt tilfreds med vores kamp. Vi vinder fuldt fortjent med 4-1 på en dag, hvor vi fik flere af vores profiler tilbage i kamp efter at have været ude med skader. Vi ser meget skarpe ud offensivt, hvor specielt vores omstillinger endnu engang gjorde ondt på modstanderen. Det var tydeligt at der var nogle spillere der lige skulle have spillet noget rust af, men det blev bedre og bedre i løbet af kampen. Nu glæder vi os til at tage imod Esbjerg næste lørdag i en kamp hvor der står point på spil. Vi har en meget stærk trup, hvor alle har bevidst at de kan spille fra start, hvis der er behov for det.

Næste kamp:
3. marts kl. 13:00 OB – Esbjerg, Ådalen (U19 Ligaen)


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd