Log ind

U19 tabte til Odin '59

Nyt fra U19 |12. august 2017 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

Heemskerk Cup U19
Lørdag 12. august, 2017 kl. 15:00
OB - Odin '59 0-1 (0-0)
27. min. 0-1 Odin '59

OBs startopstilling:
Hans Christian Bernat - Jonas Andersen, Alexander Molberg, Kasper Skræp, Mathias Bonde - Nicolai Skøtt, Mads Frøkjær, Laurits Lillemose, Lucas Møller Jensen - Elias Lamnaouar, Kristian Brøndum

Kampens forløb:
Anden kamp ved Heemskerk Cup for OBs U19-drenge var en kamp mod det lokale hold fra Heemskerk, Odin '59. Det gulklædte hjemmehold bestod primært af seniorspillere suppleret med enkelte spillree fra U19-holdet, og i deres første kamp var det blevet til en sejr over sidste års turneringsvindere fra Club Brügge på 2-1.

Efter en jævnbyrdig første halvleg kom hollænderne foran med 1-0 på et mål, hvor man fra bane 3 kunne se, at spilleren var i en offsideposition. Dommeren gjorde intet ved det, og så var det 1-0 til Odin '59.

Ved Heemskerk Cup er det tilladt at skifte fem spillere ind i løbet af en kamp, men når en spiller først er skiftet ud, må denne spiller ikke igen skiftes ind i kampen.  Det skete ti minutter inde i anden halvleg fra hjemmeholdet, og selvom OBs bænk gjorde dommertrioen opmærksom på det, fik han lov til igen at komme i spil i kampen. (Dette har OB efterfølgende nedlagt protest over til turneringsledelsen.)

Herefter stod der OB på alt, og det var spil til et mål, og den hollandske målmand måtte flere gange se bolden suse forbi sine stolper, men ind ville bolden ikke - og så tabte OB med 1-0 mod Odin '59; i hvert fald i første omgang, da vi stadig afventer afgørensen af protesten.

Når den er afgjort vil det naturligvis blive oplyst her på ob.dk.

Næste kamp:
OB - Club Brügge, Heemskerk Cup kl. 17:00


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd