Log ind

U19: Vi er inde i en god periode

Nyt fra U19 |8. december 2017 |

Lørdag byder på sæsonens sidste ligakamp for OB’s U19-drenge, når striberne kører mod det nordlige Jylland, hvor AaB venter. Det er et hold, der slog OB tidligere på sæsonen, og derfor er Kim Engstrøm også klar over, at der venter en svær kamp for de fynske drenge.

- AaB er uden tvivl et stærkt hold, det ved vi, fordi de slog os med 3-2 i Ådalen tidligere på sæsonen. Vi var foran med både 1-0 og 2-1, men taber kampen 3-2 efter et mål i overtiden. Vi leverede ikke vores bedste kamp, men jeg synes alligevel, vi burde have fået et point i kampen. De er gode som hold, de arbejder sindssygt hårdt, og så er de dygtige til at forsvare. Offensivt har de en specielt stor profil i Wessam Abou Ali, som vi skal være særligt opmærksomme på. Han er kampafgørende, så ham har vi naturligvis fokus på i morgendagens opgør, fortæller Kim Engstrøm.

OB’s seneste ligakamp endte med en 1-0 sejr på en svær udebane i Farum. En flot sejr til striberne og tre point der naturligvis er taget med videre. Opskriften til tre point bliver dog en smule anderledes i Aalborg, fordi det er en taktisk anderledes modstander, fortæller Engstrøm.

- AaB og FCN er to vidt forskellige hold. FCN er rigtig dygtige på bolden, og de er meget spillende. AaB vil ligesom FCN også gerne spille fodbold, men de forsvarer med flere spillere. Så for os handler det om både at have styr på deres spil, men samtidig sætte vores eget spil op og bruge de dyder og kompetencer vi har, så vi kan gøre ondt på dem.

Til kampen må OB se bort fra Shamel El-Haj og Elias Lamnaouar, der begge er skadede. Derudover er Mathias Bonde i karantæne, så der kommer minimum to nye spillere i stribernes startopstilling lørdag eftermiddag. Alligevel tror OB-træneren på tre point.

- Vi er inde i en langt bedre periode end vi var, sidst vi mødte AaB. Vi var ikke så skarpe som hold, og vi manglede også et par stykker i den kamp i forhold til lørdag. Så vi er stærkere som hold, vi er inde i en god periode, og med en sejr går vi forbi AaB i tabellen inden vinterpausen; og det vil vi rigtig gerne, derfor tager vi naturligvis til Aalborg for at jagte tre point.

Kampen mellem OB og AaB spilles på AaB’s Anlæg på Hornevej, og der er kampstart klokken 12:45.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd