Log ind

U19: Vi skal have tre point i Silkeborg

Nyt fra U19 |21. april 2017 |
(Foto: Benjamin Jakobsen/ob.dk)

Lørdag klokken 13:00 skal OBs U19-drenge igen i aktion, når de på udebane skal op imod Silkeborg IF. Det bliver første kamp efter tre ugers kamppause – en pause der især er brugt på at forbedre defensiven.

- Vi har arbejdet rigtig meget på vores defensiv, og fokuseret på hvordan vi kan forsvare lidt bedre – det skulle gerne komme til udtryk i morgen i Silkeborg. Vi har naturligvis også arbejdet på det offensive, men i kamppausen har der været mest fokus på det defensive, og vi har set rimelige ud på det seneste, fortæller Kim Engstrøm.

Opgøret mod Silkeborg, forventer Kim Engstrøm, bliver et tæt et af slagsen – det var i hvert fald sådan, det gik, da OB tog imod dem i efteråret.

- Silkeborg er et af de hold, vi måler os med i rækken i forhold til placering og i forhold til klubben som sådan. Det er en af de klubber, vi kan og skal kunne spille op med. Det er et godt fodboldhold, og de har nogle gode individualister. Vi slog dem 2-1 i efteråret i en lige kamp. Det var en af kampene i efteråret, hvor det tippede vores vej, hvis det var tæt – og jeg forventer, at det bliver ligeså tæt i morgen, siger Kim Engstrøm, inden han fortæller, hvad der skal ske, for at striberne tager alle tre point.

- Vi skal ramme det niveau, vi havde i efteråret, hvor vi var gode som hold, og hvor vi arbejde hårdt som hold. Vi lykkedes med at sætte spillet godt op og forsvarede godt kollektivt – de ting skal vi se i morgen, hvis vi vil have tre point med hjem fra Silkeborg.

Ikke nok med at det bliver en tæt kamp, så forudser OB-træneren også en seværdig kamp med to hold, der vil forsøge at dominere spillet.

- Det bliver som sagt en tæt og lige kamp – det er en kamp med to hold, der gerne vil dominere på bolden, og det bliver et spørgsmål om, hvem der kan få bedst styr på det. Jeg er næsten sikker på, at det først afgjort til allersidst, fordi de to hold er så lige, som de er, og de minder om hinanden. Når det er sagt, så tror jeg vi får de tre point i morgen.

Kampen mellem OBs U19-hold og Silkeborg fløjtes i gang klokken 13:00, og den spilles på Søholt Idrætsanlæg i Silkeborg.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd