Log ind

Uafgjort i Silkeborg

Alka Superliga |28. oktober 2016 |
(Foto: Anja Ankerstjerne)

Alka Superliga, 28.10. 18:00 i Silkeborg
SILKEBORG IF - OB 1-1 (0-1)
11. 0-1 Thrane
54. 1-1 Gammelby

Advarsler: 
OB: Welbeck (17.), Petersen (64.)

SIF: Nørgaard - Gammelby, Flinta, Jacobsen, Cramer - Skov, Moro, Vendelboe, Scheel (82. Lyng) - Skhirtladze, Helenius.

Bænk: Rinke, Lysdal, Gertsen, Dahl, Lyng, Madsen, Okkels.

OB: Grytebust - Lund, Petersen, Tverskov, Barrett - Desler, Thrane (81. Tingager), Welbeck (70. Izunna), Jönsson - Jacobsen, Festersen (78. Yao).

Bænk: Falkesgaard, Tingager, Pereira, Izunna, Yao, Mikkelsen, Weber.

Kampresume: OB var fredag aften på besøg hos Silkeborg, der kom til kampen med en rigtig god stime på ni kampe med kun et enkelt nederlag. Dermed var hjemmeholdet i favoritposition, men de måtte se OB være det bedste hold i de første 45 minutter. Mathias Thrane bragte OB foran efter 11 minutter efter et fint og tålmodigt angreb, hvor et indlæg fra højrekanten landede hos Thrane, der sparkede den ind. Der var stadig gode momenter hos OB, der dog blev mere og mere påpasselige som pausen nærmede sig. Fra begyndelsen af anden halvleg var OB energiske og satte sig på spillet, og Anders K. Jacobsen sparkede bolden på overliggeren. Silkeborg fik svaret igen, og Gammelby sparkede bolden i nettet fra en spids vinkel til højre for målet. Derfra havde Silkeborg en god periode, inden OB mod slutningen atter fik mere boldbesiddelse, uden at det dog gav flere scoringer.

Kent Nielsen efter kampen:
- Vi er glade for det ene point, for i den situation, vi er, skal vi glæde os over hver eneste lille positive fremskridt. Vi har stået mange gange og haft chancerne til point men alligevel tabt, og så må vi altså gerne glæde os over at få point med hjem fra en kamp, hvor vi kunne være glade for vores målmand, og hvor begge hold kunne have endt med at tage sejren. Vi blev lidt for omhyggelige i vores spil mod slutningen af første halvleg, så vi havde meget fokus på, at vi ikke måtte være bange for at lave fejl, selvom det ville medføre en risiko. Det er de små skridt, der tæller, og der er et point ude mod et formstærkt Silkeborg-hold et af dem, vi godt kan arbejde videre med.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd