Log ind

Uheldigt nederlag for U19 i Aarhus

Nyt fra U19 |1. oktober 2017 |

U19 ligaen
30. september, Fredensvang Aarhus
AGF – OB 2 - 0 (0 - 0)
72 min. 1 - 0 Søren Bugge Jepsen
85 min. 2 - 0 Alexander Ammitzbøll (straffe)  

 

OB’s opstilling:
Hans Christian Bernat - Nicolaj Skøtt, Jacob Mikkelsen, Anton Pedersen, Mathias Bonde - Julius Eskesen, Jonathan Harboe, Mads Frøkjær (89. min. Anders Klynge), Julius Fechtenburg (69. min. Elias Lamnaouar) - Mathias Jørgensen, Peter Clement (80. min. Anders Jørgensen)

Kampens forløb:
U19-holdet tabte 2-0 på udebane mod AGF i en kamp, hvor OB´erne var dominerende på bolden og kom frem til klar flest chancer kampen igennem. Men på en dag hvor marginalerne absolut ikke var på OB´ernes side, måtte holdet skuffende tage fra Aarhus uden point. 

OB fik sat spillet rigtig godt op i store perioder af kampen, hvor AGF hele tiden lurede på omstillinger, men når OB´erne mistede bolden var striberne lynhurtige til at generobre bolden igen, så den atter kom på OB-spillernes fødder.

Der blev skabt flere store muligheder, og flere gange også afsluttet fornuftigt, men en storspillende AGF-keeper reddede gang på gang afslutningerne. 

Med godt 20 minutter tilbage af kampen kom AGF foran 1-0, da en AGF´er kom først på en returbold efter hjørnespark. Herefter fortsatte OB´erne med at trykke på mod AGF målet, men uheldet var så absolut ikke med OB´erne denne lørdag i Aarhus.

I en situation var en AGF ved at heade et selvmål ind, men bolden tog indersiden af stolpen, op på overliggeren, for derefter at tage modsatte stolpes inderside og i sidste ende fik en AGF’er sparket bolden væk fra stregen.

Fem minutter før tid fik AGF tilkendt straffespark, som sikkert blev eksekveret til slutresultatet 2-0. Et misvisende resultat, set ud fra spil og chancer, men bolden ville simpelthen ikke ind bag AGF-målmanden lørdag i Aarhus. 

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi spiller en rigtig god kamp i Aarhus, hvor vi får skabt rigtig mange chancer kampen igennem. Vi holder AGF fra de helt store chancer, men alligevel står vi uden point. Vi kan være meget tilfredse med vores udtryk i kampen, arbejdsindsatsen var i orden, vi spiller i store dele af kampen rigtig godt. Så set på den lange bane var det en rigtig god præstation af holdet, men vi skal også have point ud af anstrengelserne på sådan en dag. Så det ærgrer mig rigtig meget på spillernes vegne, for vi spillede virkelig en rigtig god kamp på mange parametre. 

Næste kamp:
28.10.2017, kl. 13.00 U19 OB - Silkeborg, Ådalen


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd