Log ind

- Vi har en god defensiv stabilitet

Alka Superliga |21. april 2017 |
OB vs. Randers FC (1-0) (Foto: Anja Ankerstjerne)

Efter sejren over Randers i tirsdags, skal striberne på søndag igen møde Randers, når de søndag møder dem på udebane. OB's målmand Sten Grytebust fik en afgørende rolle i sejren over Randers med et reddet straffespark og flere vigtige redninger. Han ser frem mod en hård kamp søndag kl. 13.  

- Nu er vi halvvejs i gruppespillet, så vi skal tage det på samme måde, som vi gjorde i den sidste kamp. Den næste kamp kan vi spille 11 mod 11. Jeg er sikker på, at det bliver en mindst lige så hård kamp som kampen sidst på deres hjemmebane. Vi skal forsøge at spille vores spil og forsøge at tage tre point, som bliver meget vigtige i gruppespillet, før vi skal spille de to sidste kampe. Hvis der er brug for, at jeg skal hjælpe holdet, så skal jeg være klar. Det er vigtigt at gøre tingene 100 procent, og det jagter jeg altid.

OB har på det seneste leveret gode præstationer, hvor striberne har hentet 10 point i de seneste 5 kampe. Derfor tror Sten Grytebust også på, at OB kan hente 3 point i Randers.

- Vi kan godt tage tre point. Vi er inde i en fin periode resultatmæssigt og spillemæssigt, hvor vi har leveret en masse gode præstationer, der har givet gode resultater i forårssæonen. Resultaterne og præstationer kommer ikke af sig selv, derfor skal vi arbejde sindssygt hårdt for at opretholde præstationerne  og resultaterne. Vi skal levere en god arbejdsindsats og vise kvalitet, så vi kan tage tre point.

Specielt defensiven har været imponerende hos OB med kun 3 indkasserede mål i 8 kampe i forårssæsonen. Sten Grytebust er glad for defensiven, hvor han mener, at hele holdet skal roses for de defensive præstationer.

- Det et stenhårdt arbejde, og det kommer ikke af sig selv. Der skal arbejdes hårdt på træningsbanen, så vi har de gode relationer mellem spillerne i kampene. Jeg føler, at vi har en god defensiv stabilitet, som hele holdet er ansvarlige for og skal roses for. Det er ikke kun målmanden, forsvarsspillerne og midtbanespillerne, der skal roses. Det er samtlige 11 spillere, der er på banen, der er vigtige for defensiven.


Skrevet af Philip Håkonsson

EmediateAd