Log ind

- Vi må ikke være bange for at spille vores eget spil

Alka Superliga |16. april 2018 |
(Foto: Kent Rasmussen/ob.dk)

Søndag blev det til en sikker stribet sejr for OB i Alka Superligaen, da Randers blev sendt hjem med et 3-0 nederlag. Julius Eskesen kom ind i midten af anden halvleg og fik cirka 20 minutter, hvor hans primære fokus var på de defensive pligter.

- Jeg kom ind og fik at vide, jeg også skulle sørge for at dække af for Ryan, som havde løbet rigtig mange meter. Så i går blev det en halvdefensiv affære for mig, men det med at få minutter i benene, så jeg kan lægge på hver gang er rigtig fint for mig. Jeg skal til tider måske spille mere simpelt, end jeg forsøger, men jeg vil bare rigtig gerne ind og vise, hvad jeg kan med bolden – også selvom det måske kun er i 20 minutter som i går, siger Julius Eskesen.

Allerede onsdag skal OB igen i aktion, og igen er modstanderen Randers FC. Derfor forventer Julius Eskesen heller ikke, at modstanden bliver meget anderledes onsdag, end den var søndag på EWII Park.

- Det er jo Randers igen, så jeg forventer selvfølgelig, at de vil komme med den samme fysik og have ligeså stort fokus på duelspillet, som de havde i går. Eneste forskel er vel, at det nu er på udebane, og vi har det af en eller anden grund ikke en fantastisk historik på udebane mod Randers, så den skal vi forsøge at få vendt, siger Julius Eskesen.

OB har i denne sæson ikke fået mange sejre på udebane, mens det hjemme på EWII Park har set noget bedre ud. En stor del skyldes selvfølgelig stemningen fra fansene på EWII Park, men derudover mener Julius Eskesen ikke, at der er så voldsomt stor forskel på at spille på udebane fremfor hjemmebane.

- Jeg ved ikke, om jeg synes, det er så meget sværere at spille på udebane fremfor hjemmebane. Det kan ligeså godt være tilfældigt, at vi ikke har fået så mange point i Randers, som i Odense mod dem. Vi skal på onsdag ind og tage teten, og vi må ikke være bange for at spille vores eget spil, selvom der nok ikke er helt ligeså mange stribede fans, på onsdag, som der var i går, siger Eskesen.

Kampen mellem OB og Randers FC spilles på BioNutria Park i Randers onsdag den 18. april, og der er kampstart klokken 18:00.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd