Log ind

Vil du være med bag kulisserne?

Nyt fra OB |12. oktober 2017 |

Har du tid til og lyst til at give en hånd med bag kulisserne, når OB spiller hjemmekampe? Så er det måske dig, vi har brug for.

Der er altid et relativt stort opbud af journalister og pressefolk til OB's kampe, og dem vil vi gerne servicere venligt og servicemindet. Derfor har vi et lille team af frivillige presseservice-folk, der hjælper med alt fra at skaffe en ekstra startopstilling, oplyse koder til netværket, anvise pladser - og sørge for, at ingen kommer til at bevæge steder hen, hvor de rent faktisk ikke må være.

Opgaverne finder sted i pressens arbejdsrum, ved pressepladserne og i de områder, hvor TV og radio gennemfører deres interviews. Hvis du har interesse for mediebranchen, er det derfor en fin mulighed for dig, for at komme lidt tættere på, hvordan den fungerer.

Opgaverne kan være vidt forskellige fra kamp til kamp - så det vigtigste er, at du ser opgaverne som service-opgaver fremfor vagt-opgaver.

Du bliver en del af et lille hyggeligt team med unge og friske mennesker i alle aldre - og selvom vi ikke altid har tid til at hygge os helt vildt meget, så vil vi det rigtig gerne.

Vi deles om kampene, så det er okay, hvis du ikke kan være med hver gang - og hvis du af og til har lyst til at se en kamp som helt almindelig tilskuer.

Vil du vide mere, så kontakt kommunikationsansvarlig Morten Wamsler på mail mw@ob.dk.


Skrevet af Morten Wamsler

EmediateAd