Log ind

Vilde comebacks, da U13 slog FCN 6-5

Nyt fra U13 |29. november 2017 |

U13-ligaen
Søndag d. 26/11 – Træningskamp i Ådalen. 
OB - FCN 6-5 (3-0) (3-5) 
13 min. 1-0 Elias Hansborg 
16 min. 2-0 Magne Clement 
25 min. 3-0 Elias Hansborg 
37 min. 3-1 FCN 
39 min. 3-2 FCN 
41 min. 3-3 FCN 
44 min. 3-4 FCN 
47 min. 3-5 FCN 
69 min. 4-5 Elias Hansborg 
70 min. 5-5 Elias Hansborg 
73 min. 6-5 Elias Hansborg 

Truppen: 
Emil Rygaard, Sami Chawk, Victor Østergreen, Hjalte Hemmingsen, Malthe Lorentzen, Theo Hansen, Elias Hansborg, Markus Jensen, Magne Clement, Albert Kotsis, Lauritz Dauerhøj, Lucas Hansen, Andreas Høyer (SfB) og Isak Jørgensen (Morud IF).

Kampens forløb: 
Spillemæssigt begyndte det rodet for de unge fynske striber, der, ved kampens indledning, blev mødt af stor dominans fra FC Nordsjællands side. Nordsjællænderne kom frem til flere store chancer og bankede herigennem gevaldigt på til en hurtig føring. Til glæde for U13-drengene fra OB var det dog det odenseanske hjemmehold selv, som fik bragt sig foran. Elias Hansborg, der skulle vise sig at score hele fem gange denne søndag, stod for OBs 1-0-mål. I minutterne efter Elias Hansborgs føringsmål pressede fynboerne på. Det tunge OB-pres resulterede i en 3-0-føring efter blot 25 minutters spil. Stribernes 2-0- og 3-0-mål stod henholdsvis Magne Clement og Elias Hansborg for.

Efter pausen vendte kampbilledet fuldstændigt. Efter første halvleg, der endte med en 3-0-føring til OBs U13-drenge, var det nu FC Nordsjælland, der sad på kampen. OB var tvunget til at foretage en dobbeltudskiftning grundet skader, og dette skabte en masse panik og usikkerhed i fynboernes defensiv. Mange gennemspillede FC Nordsjælland-angreb og stor skarphed resulterede i, at nordsjællænderne på blot ti minutter fik scoret fem mål og således vendt kampbilledet til en 5-3-føring i udeholdets favør. Skarpheden, som nordsjællænderne ikke havde ved kampens indledning, havde de for alvor fundet nu.

På trods af en anden halvleg med Nordsjælland-dominans, vendte kampen endnu en gang i tredje halvleg. De unge fynske striber havde igen fundet momentum, og særligt Elias Hansborg blev udslagsgivende for kampens afslutning. Med et Hansborg-lynhattrick på blot fire minutter fik OB vendt et potentielt nederlag til en sluttelig 6-5-sejr over FC Nordsjælland.

Kommentar fra Niklas Vincentz: 
Vi mødte i søndags et af de bedste U13-hold i Danmark. FC Nordsjælland-spillerne har et højt niveau, og her i efteråret vinder de Øst 1-rækken med fire point ned til andenpladsen. Grundet sygdom i vores trup havde vi haft alt andet end en ønskværdig optakt til kampen. Vi startede dog også kampen meget tvivlsomt, hvor vi kom til at tøve i stort set alle aktioner. Føringen til 1-0 gav dog lidt selvtillid og energi, og fortjent gik vi til halvleg med en 3-0-føring. I anden halvleg bliver vi spillet ud af banen. De to udskiftninger, som vi måtte foretage grundet skader, fik stor indflydelse på kampbilledet i anden halvleg. Dette var egentlig mest fordi, det skabte usikkerhed. FC Nordsjælland skal dog også have stor ros for deres anden halvleg, hvor de spillede fremragende fodbold. I pausen frem mod 3. halvleg fik vi hovedet på rette kurs og steppede derefter gevaldigt op. Drengene viste enorm karakter og fik fuld gevinst. Med sejre over FCK, BIF, FCM, AGF, AaB og nu FCN har vi resultatmæssigt præsteret fremragende i foråret, men vi skal ikke lade succesen overstråle realiteterne. Vi mangler i den grad stadig at kunne kontrollere disse kampe på bolden og derfra kunne sætte flere gennemspillede angreb sammen. Det har vi heldigvis vintermånederne til at få udviklet. 


Skrevet af Mads Egmose

EmediateAd