Log ind

Weber får ikke forlænget sin OB-kontrakt

Alka Superliga |29. november 2017 |

Kristian Weber får ikke forlænget sin kontrakt, når den nuværende kontrakt udløber ved årsskiftet. Selvom OB’s nummer 29 endnu har sin debut i Alka Superligaen til gode, så har han haft en god tid som medlem af truppen.

- Det har været fedt at spille her, og jeg har spillet sammen med nogle rigtig gode drenge i klubben. Selvom jeg ikke har fået den debut, jeg havde håbet og troet på, så har det på ingen måder været spild af tid. Jeg har udviklet mig hver dag til træning, og jeg er blevet en bedre fodboldspiller i det halvandet år, jeg har været medlem af Alka Superligatruppen, fortæller Kristian Weber.

At der ikke bliver forlænget i OB gør, at det sandsynligvis bliver et ligamæssigt trin ned for den unge offensivspiller, men det ser Kristian Weber ikke nødvendigvis som et nederlag.

- Jeg har på ingen måder opgivet min fodboldspillerdrøm, selvom jeg naturligvis gerne havde set det gå på en anden måde, men sådan er det nu engang. Jeg har ikke tænkt mig at lægge mig ned og græde over det. Jeg ved ikke, hvad planen er, og jeg tager mig god tid til at finde en klub, jeg gerne vil spille for. Hvis det betyder, at jeg skal tage et skridt eller to ned, så gør jeg gerne det – det har jeg intet problem med, siger Kristian Weber, der er kontraktfri den 1. januar.

OB’s cheftræner, Kent Nielsen, har i den seneste periode set en god udvikling hos Kristian Weber, men han vurderer, at han har brug for at spille fast førsteholdsfodbold nu – og med den konkurrence der er i OB på de offensive pladser, så er der ikke umiddelbart fast Alka Superliga-spilletid for Kristian Weber i OB-trøjen i den nærmeste fremtid.

- Kristian Weber har gjort det rigtig fint, og han har udviklet sig godt, men desværre for ham spiller han på en plads, hvor der er utrolig hård konkurrence her i klubben. Det bedste for Kristian Weber lige nu, vil være at kommer et sted hen, hvor han skal spille fast førsteholdsfodbold. I forhold til at han komme til det, vil vi gøre alt for at hjælpe ham videre, så hans karriere ikke kommer til at gå i stå, for Kristian er helt bestemt en dygtig spiller, men konkurrencen har været for hård, fortæller Kent Nielsen.


Skrevet af Benjamin Jakobsen

EmediateAd