Log ind

Club OB fordele

Som medlem af Club OB opnår du en lang række fordele. Nedenfor kan du læse meget mere om alle dine muligheder.


Nyhedsbrev
Du vil løbende modtage OB's nyhedsbrev med nyt fra OB, overraskelser og gode tilbud. I gennemsnit vil du modtage ca. 1 nyhedsbrev om ugen.

Vi gør opmærksom på, at al kommunikation/information vedr. Club OB, billetter, invitationer, koncertbilletter og andet relevant i forhold til Club OB-medlemskabet foregår via nyhedsbreve og artikler på OB.dk. Du skal derfor være tilmeldt Club OB nyhedsbrevet eller holde dig orienteret via OB.dk for at at få alle informationer vedr. dit medlemskab og fordele.

Debatforum på OB.dk
Kun som Club OB-medlem har du mulighed for at skrive og kommentere i Club OB’s debatforum.  Du vil optræde med dit profilnavn, som du selv har valgt ved oprettelsen i Club OB, når du kommenterer i debatforumet.

 
Gallerier på ob.dk
Når du er Club OB-medlem vil du få tilbudt unikke gallerier fra OB's superligakampe og andre OB-relaterede events.

Jeg er indforstået med, at de af mig opgivne oplysninger ved indmeldelse registreres.

Du kan altid se hvilke oplysninger, vi gemmer ved at logge ind på din bruger. Her kan du både redigere og ændre de oplysninger, vi har om dig. Alle oplysninger du finder på den side, er alt hvad vi har gemt af personlige oplysninger, og disse opbevares forsvarligt iht. Persondataloven, og de videregives ALDRIG til tredjepart. Vi gemmer ikke oplysninger på brugere, som afmelder sig.

De afgivne oplysninger vil blive anvendt i Odense Sport & Events markedsføring, og anvendes til at give dig relevante tilbud (via post, SMS og e-mail - se eksempler nederst på siden).

Der gives endvidere tilladelse til, at vi må sende relevante Club OB-tilbud fra 3. part. Vi vil til enhver tid sikre, at vi formidler relevante tilbud til jer, så I konstant oplever at være medlem af en attraktiv klub, der – udover fællesskabet om OB - også giver jer mulighed for at benytte mange stærke tilbud.

Et eventuelt Club OB+ tilbud fra tredjepart vil udelukkende blive afsendt af os, og jeres kontaktdata vil ALDRIG blive videregivet til tredjepart. I har til enhver tid mulighed for at framelde mail og sms.

Men lad os give et par eksempler:
Mulig sms fra os: ”I aften kan vi tilbyde alle Club OB medlemmer at komme gratis til koncert. Log ind på Club OB+ og print din billet” - (Det vil ikke være en del af de to koncertbilletter, som er med i tilbuddet. De varsles selvfølgelig tidligere).

Mulig mail fra os med et tilbud fra en tredjepart: ”På fredag kan alle Club OB medlemmer få 20% hos Circle K. Besøg Cirkle K og spar 20 %, når du viser dit medlemskort”

EmediateAd