Sammen for klubben.
For byen. For altid

2015

Sæsonen 2014-2015 bød på et trænerskifte, da OB efter en sløj start stoppede samarbejdet med Troels Bech og i stedet ansatte lige så erfarne Ove Pedersen.

Striberne lagde skidt fra land med hjemmebanenederlag til oprykkerne fra Hobro, som i øvrigt tog de meste af landet med storm gennem sæsonen. Det blev ikke bedre i den efterfølgende runde, da de senere nedrykkerne fra FC Vestsjælland gav OB endnu et gok i nødden med en 3-1-sejr. Et par uafgjorte mod AaB og Brøndby IF fulgte, inden første sejr i sæsonen over Randers FC. Efter nederlag i 9. runde ude mod FC Nordsjælland overtog Ove Pedersen.

Første kamp under jysk lederskab blev til en 2-0-sejr i Odense over den sæsonens anden senere nedrykker, Silkeborg IF til udbredt lettelse i OB-truppen. Herpå fulgte desværre to nederlag, inden OB tog revanche mod Hobro i 13. runde.

De lidt svingende resultater fortsatte, dog med pilen klart i den rigtige retning. Et nederlag mod bundrivalerne fra SønderjyskE, efterfulgt af sejr over FC Nordsjælland og igen Silkeborg IF. På samme vis blev en 3-0-lussing fra den senere mester, FC Midtjylland, vekslet til en flot sejr over FC København i runden efter.

20. runde bød på en gyser af rang i Slagelse. Her tog FC Vestsjælland i mod til en direkte dyst om 11.-pladsen og dermed nedrykning fra landets bedste række. Sjællænderne bragte sig foran, inden Rasmus Falk udlignede og Kenneth Zohore satte det fynske sejrsmål ind til stribet 2-1-sejr livsvigtige point.

Sejren blev fulgt op med den måske bedste periode i sæsonen. Udesejr på 2-1 mod FC Nordsjælland, så en uafgjort mod SønderjyskE og igen sejr over Esbjerg på 2-0. Brøndby IF tog desværre alle tre point i runden efter. Herpå fulgte den sæsonens måske bedste kamp, da FC Midtjylland i et sjældent pointtab tabte til en flok sulte og flot spillende blå-og-hvidstribede spillere. Stemningen nåede nye højder, da også AaB blev nedlagt – endda i Aalborg.

Desværre sluttede sæsonen mindre godt af med uafgjort mod Silkeborg IF, nederlag til FC København, uafgjort mod Hobro og endelig nederlag i sæsonens sidste kamp, hjemme mod Randers FC.

Dermed endte OB på 9.-pladsen, men med klare forbedringer i spillet gennem sæsonen.

2014

Sæsonen 2013-14 blev endnu en sæson, hvor man som OB’er måtte bide negle til det sidste – desværre ikke fordi, at der var topplaceringer på spil.

Klubben endte som nummer otte i en sæson, som svingede frem og tilbage med storsejre og ditto nederlag – desværre med pilen pegende primært i den forkerte retning.

Striberne lagde egentlig fint for land og tabte ikke i de første seks kampe – med sejre mod Viborg FF og FC Nordsjælland. Det gik også over stok og sten i kamp syv mod AGF, hvor OB var foran 2-0, men endte med at tabe 3-6 i Odense.

Også de næste to kampe blev til nederlag mod Brøndby IF og FC København. De tre nederlag blev fulgt op ad en lille stime på fire kampe uden nederlag med sejre over Esbjerg fB og SønderjyskE.

De svingende resultater fortsatte ind i forårssæsonen med sejre afløst af nederlag - og et højdepunkt, da Brøndby blev besejret med 2-1 i egen hule i 23. runde. Et andet højdepunkt var 2-0-sejren ude over FC Midtjylland tre runder senere. Det blev desværre fulgt op ad tre nederlag i træk, og striberne endte altså på 8.-pladsen.

2013

Sæsonen 2012-13 blev præcis lige så dramatisk som de foregående, da OB desværre igen endte med at være en del af nedrykningsspillet. Efter de 33 runder blev resultatet igen en 10.-plads foran AC Horsens og Silkeborg IF.

Det startede ellers så lovende, da den nye mand på trænerposten, Troels Bech, førte striberne til en udebanesejr over Brøndby IF på mål af Jacob Schoop. Den succesoplevelse blev vekslet til et nederlag på hjemmebane mod Randers FC runden efter, men herefter fulgte en fin periode med sejre over Silkeborg IF, FC Midtjylland og SønderjyskE.

En syngende 4-0-lussing fra AaB fik dog OB ud af den gode stime, hvorefter uafgjort med FC København, nederlag mod Esbjerg fB, uafgjort mod Horsens og nederlag til AGF ventede. Endelig fulgte en sejr mod FC Nordsjælland.

I det hele taget gik det med op og ned for holdet, der i den ene runde igen tabte hjemme til AGF og runden efter vandt hele 3-0 på udebane mod Brøndby IF. Den sejr blev endda fulgt op ad 5-0 over SønderjyskE, og efteråret blev sluttet af med 3-0 over Esbjerg fB.

Var efteråret sluttet fint af, blev foråret til gengæld en pinsel. Efter godkendt uafgjort i Aalborg fulgte nederlag til FC København, AC Horsens og AGF. Så fik de hårdt prøvede fans lidt oprejsning med uafgjort mod Randers FC, sejr over AC Horsens og uafgjort mod FC København, men denne lille opgang blev vekslet til nederlag mod AaB, SønderjyskE, Brøndby IF, FC Midtjylland, FC Nordsjælland, Esbjerg fB i træk – og slutteligt en uafgjort mod nedrykkerne fra Silkeborg IF.

2012

2012 – OB’s 125 års jubilæumsår - bliver ligeså dramatisk som året forinden. Holdet slutter i foråret 2012 sæsonen 2011/2012 på en skuffende 10.-plads, og først i de sidste runder kan en truende nedrykning afvises. Efter 22 runder af sæsonen og et nederlag på hjemmebane til bundholdet HB Køge ophæver OB samarbejdet med cheftræner Henrik Clausen, og sportsdirektør Poul Hansen overtager midlertidigt ansvaret på trænerbænken.

Tilbage i 2011 begynder sæsonen ellers lovende, da striberne slår de senere mestre fra FC Nordsjælland på hjemmebanen i Bolbro. Sejren bliver fulgt op med en flot uafgjort ude mod FCK, uafgjort mod AGF og sejr over Brøndby. Men den gode start bliver vendt til en dårlig stime med nederlag mod SønderjyskE, Silkeborg, Horsens og FC Midtjylland. Efterårssæsonen slutter dog med en flot 4-0-sejr ude mod SønderjyskE, som tænder håb for foråret 2012 – OB’s 125 års jubilæumsår.

2012 åbner med en skuffende uafgjort hjemme mod Silkeborg, hvor jyderne scorer på holdets eneste to chancer – og kampen bliver desværre startskuddet til et endnu mere skuffende forår, hvor OB først til sidst afværger katastrofen og redder livet i Superligaen.

Henover sommeren bliver Troels Bech ansat som cheftræner efter Poul Hansens midlertidige ageren på den post. Med Bech ved roret bliver vægten lagt på boldbesiddende spil, og unge spillere som Rasmus Falk, Daniel Høegh, Jacob Schoop og tilgangen fra Lyngby, Emil Larsen, blomstrer. Efterårssæsonen bliver skudt i gang med en udesejr over Brøndby, og ved vinterpausen ligger OB på en flot 4.-plads – endda med en kamp i baghånden, da årets sidste kamp må aflyses pga. store mængder sne.

2011

Striberne vinder sølv for tredje gange i træk, fire point foran Brøndby, da 2010/2011 blæses af. Det er første gang et Superligahold fra provinsen har præsteret det. Nigerianske Peter Utaka ender scorer stadig mange mål for fynboerne, og ender med 14 scoringer på tredjepladsen på topscorerlisten. Der sker samtidig meget på sidelinjen, da OB ophæver samarbejdet med cheftræner Lars Olsen, Viggo Jensen og sportsdirektør Kim Brink efter otte runder og en række skuffende resultater i efteråret 2010.

Uffe Pedersen og Henrik Clausen overtager i fællesskab holdet resten af efterårssæsonen 2010, inden Henrik Clausen fører holdet det sidste stykke mod sølvmedaljerne i forårssæsonen 2011 – bl.a. med en flot 3-0-sejr hjemme over FCK. I efteråret 2011 spiller OB nogle af klubbens mest minderige kampe i europæisk regi i kvalifikationen til Champions League. Først besejres det græske storhold Panathinaikos over to kampe, hvilket baner vejen for en vaskeægte Champions League-kamp i Odense – den første nogensinde – om en plads i gruppespillet. Med den legendariske hymne og et toptændt, fynsk publikum som bagtapet leverer striberne en fantastisk præstation og vinder 1-0 over spanske Villarreal på et mål af Hans Henrik Andreasen. Desværre viser Den Gule Ubåd, som de gulblusede spaniere kaldes, ingen nåde på hjemmebanen, OB taber 3-0, og må vinke farvel til mere Champion League-bold i denne omgang.

2010

OB vinder sølv for anden sæson i træk, efter at have været med i topstriden det meste af sæsonen. I modsætning til i 2009 sikrer OB sig 2. pladsen med god margin: Tre runder før sæsonslutningen kan klubben glæde sig over, at sæsonmålet om deltagelse i europæisk fodbold i sæsonen 2010-2011 er i hus, og sølvmedaljerne sikret. I Ekstra Bladet Cup når OB semifinalerne.

Peter Utaka bliver topscorer i SAS Ligaen med 18 mål, og Roy Carroll bliver kåret til Årets Målmand og vinder Det Gyldne Bur i slutningen af 2009, efter kun 4 måneder i klubben.

2009

OB er længe med i topstriden i SAS Ligaen, og på sidste spilledag avancerer holdet fra 3. pladsen til 2. pladsen. Dermed vinder OB sølv og opnår den bedste placering i Danmarks bedste fodboldrække siden 1993, hvor det også blev til sølv.
Med 2. pladsen kvalificerede OB sig til Europa League i efteråret. Her var første modstander makedonske FK Rabotnicki, som blev besejret sammenlagt 7-3. Belønningen var et møde med italienske Genoa CFC, der desværre viste sig for stærke for OB.

I SAS Ligaen var OB blandt de dominerende hold fra indledningen af sæsonen 2009-10, og fra runde 11 og efteråret ud indtog holdet 1.pladsen i ligaen. Placeringen som nr. 1 ved årsskiftet er historisk, idet det er første gang, OB har præsteret dette i SAS Ligaen/superligaens historie.
Desuden kunne klubben glæde sig over, at en OB'er toppede topscorerlisten i SAS Ligaen: Med 13 mål var Peter Utaka ét mål foran nr. to på topscorerlisten.

2008

12 travle måneder for OB. SAS Liga-truppen slutter sæsonen 2007-08 på 4. pladsen og kvalificerer sig dermed for tredje år i træk til international fodbold. Desuden tilknytter OB den senegalesiske angriber Djiby Fall, der i løbet af forårsmånederne viser sit store potentiale i front for klubben.

Efterårssæsonen bliver indledt i Intertoto Cuppen, hvor OB møder finske TPS Turku og engelske Aston Villa. I SAS Ligaen lægger OB stærkt ud fra første fløjt og sætter sig på førstepladsen en stor del af efteråret. Djiby Fall sætter sig samtidig på toppen af topscorerlisten, og OB skaber store overskrifter, da klubben tilknytter midtbanespilleren Eric Djemba-Djemba, der har en fortid i bl. a. Manchester United og Aston Villa. Desuden udvikler og styrker klubben sin sportslige struktur ved at ansætte Viggo Jensen som assistenttræner og ansvarlig for klubbens scouting.

2007

Et begivenhedsrigt år i klubbens historie. OB indleder året med at nå semifinalerne i Royal League få uger før forårssæsonen begynder i SAS Ligaen. I marts måned forlader cheftræner Bruce Rioch klubben, og han bliver midlertidigt erstattet af Michael Hemmingsen i foråret. Det absolutte højdepunkt i foråret finder sted den 17.maj, hvor OB vinder den danske pokalturnering efter en 2-1-sejr i Parken over FC København.
I SAS Ligaen slutter OB som nummer fire efter en lang 06/07-sæson, der i alt bød på 59 kampe. I sommerpausen tiltræder Lars Olsen som ny cheftræner for SAS Ligaholdet.
Efterårssæsonen byder på nogle dramatiske kampe, blandt andet UEFA Cup-opgørene mod Sparta Prag, der sender OB ud af Europa efter straffesparkskonkurrence. I SAS Ligaen overvintrer OB på femtepladsen.
På talentsiden er 2007 et godt år for OB. Klubbens andethold rykker op i 2.division vest, mens U16-holdet bliver danske mestre.

2006

For første gang i 10 år henter OB et sæt medaljer til klubben. Under den nye træner Bruce Rioch formår holdet at blive nummer tre i SAS Ligaen og dermed høste bronzemedaljer. En flot forårssæson gør samtidig OB til forårets hold i SAS Ligaen. Samtidig kvalificerer man sig til Intertoto Cuppen og - for anden gang - Royal League. Efter forårssæsonen 2006 forlader to af de mest populære spillere gennem tiderne OB. Zambierne Mwape Miti og Andrew Tembo stopper i efter ni års tro tjeneste, og der arrangeres en testimonialkamp for de to spillere. Efteråret 2006 bliver en stor succes for OB. Holdet har en fornem Europa Cup-kampagne, hvor Hertha Berlin og Heerenveen blandt andet bliver besejret i UEFA Cuppen, hvor OB når til gruppespillet. I SAS Ligaen overvintrer OB på tredjepladsen.

2005

OB slutter på 6.pladsen i sæsonen 2004-2005. SAS Ligaens farligste angreb består igen af de to OB-spillere Steffen Højer og Mwape Miti. Steffen Højer bliver for andet år i træk ligatopscorer. Han scorer 20 mål i sæsonen, mens Mwape Miti bliver noteret for 18 fuldtræffere.

I sommerpausen ansættes skotten Bruce Rioch som ny cheftræner og erstatter Klavs Rasmussen og Troels Bech. Samtidig indstiller Michael Hemmingsen den aktive karriere til fordel for jobbet som ny assistenttræner.

2004

OB slutter på 4.pladsen i sæsonen 2003-2004 og kvalificerer sig til den første udgave af Royal League. SAS Ligaens farligste angreb, Steffen Højer og Mwape Miti, scorer begge 19 mål i en forrygende sæson. Da Steffen Højer er den første, der når de 19 mål, bliver han topscorer i SAS Ligaen.
Den farlige angrebsduo fortsætter målstimen i efteråret og er kraftigt medvirkende til at OB overvintrer på tredjepladsen i SAS Ligaen. I Royal League indleder OB med et nederlag til Malmö FF, men spiller derefter uafgjort med Halmstad og besejrer Brann. Uffe Pedersen stopper som træner og efterfølges af Klavs Rasmussen og Troels Bech.

2002

Sæsonens helt store triumf kommer i hus da OB Kr. Himmelfartsdag vinder sin fjerde pokaltitel.
I SAS Ligaen slutter OB på en 6.plads. OB's angriber Kaspar Dalgas og Brøndbys Peter Madsen deler topscorerværdigheden i SAS Ligaen. Begge spillere bliver noteret for 22 scoringer.

I sommerpausen siger OB farvel til træner Troels Bech, der skifter til FC Midtjylland. Ny OB-træner bliver Uffe Pedersen. Efteråret 2002 byder bl.a. på fynsk UEFA Cup deltagelse. I kvalifikationen til hovedturneringen besejrer OB finske MyPa 47 med sammenlagt 2-1. Modstanderen i første runde af hovedturneringen bliver det spanske storhold Celta Vigo. Efter en stor indsats taber OB med 2-0 i Spanien. Returkampen på Odense Stadion bliver en højdramatisk affære. OB vinder 1-0, hvilket ikke er nok til videre avancement. OB slutter på en 8.plads efter første halvdel af SAS Ligaen 2002-03.

2003

OB slutter sæsonen 2002-03 på en 4.plads i SAS Ligaen. Det betyder at holdet for andet år i træk kvalificerer sig til UEFA Cuppen. Efter at have slået TVMK Tallin ud, bliver OB i første runde af hovedturneringen besejret af Røde Stjerne, efter en dramatisk kamp i Beograd. Efter en flot efterårssæson, hvor OB bl.a. besejrer FCK med 4-2 i Parken, overvintrer holdet på en 4.plads.

2001

OB slutter sæsonen som nummer 7 efter en sæson på det jævne, med få op og nedture. OB får mulighed for at klatre op i tabellen i sæsonens sidste kampe, men kikser i et par kampe og forpasser chancen for at komme med frem i sidste øjeblik. OB kvalificerer sig til Intertoto Cup, men ryger efter to kampe ud til svenske AIK Stockholm.
OB's damer genvinder flot det danske mesterskab og spiller for første gang med i damernes UEFA Cup.

2000

OB slutter som nr. 9 i rækken efter en spændende sæson. Efter en skidt første halvsæson rejser OB sig flot og slutter som forårsmester. Den flotte slutspurt rykker dog ikke holdet op i tabellen. Den legendariske målmand Lars Høgh slutter sin aktive karriere efter 817 kampe for OB og bliver sportsdirektør i klubben. Adm. direktør Jørgen Bækkelund stopper efter 9 år og jobbet overtages af Kim Brink. Træner Torben Storm stopper som træner og efterfølges af Troels Bech. OB's damer vinder efter en flot slutspurt elitedivisionen for første gang i klubbens historie. Gitte Krogh bliver topscorer i rækken med 38 mål.

1999

OB rykker op i Faxe Kondi Ligaen som vinder af Faxe Kondi Divisionen. Mwape Miti slutter som Faxe Kondi Divisionens topscorer med 21 mål.
OB's kvinder oplever deres mest succesrige sæson til dato, da holdet vinder sølv ved inde-DM og for andet år i træk landspokalfinalen via 2-1 over FB. Desuden bliver det til bronzemedaljer for fjerde gang i alt og tredje år i træk. Jens Plambech stopper som træner og efterfølges af Torben Storm.

1998

OB rykker ned i Faxe Kondi Divisionen. Jens Plambech overtager cheftrænerrollen efter Roald Poulsen. OB's damehold vinder DBU's landspokalturnering via en finalesejr på 4-3 over Fortuna Hjørring på Odense Stadion, og vinder desuden bronzemedaljer i elitedivisionen for 3. gang.

1997

OB kvalificerer sig til Intertoto Cup'en. OB elitedivisionshold for kvinder vinder bronzemedaljer for 2. gang. Viggo Jensen stopper som træner i OB og efterfølges af Roald Poulsen.

1996

OB vinder bronze med Viggo Jensen ved roret. Profiler er bl.a. Michael Hemmingsen, Michael Schjønberg, Brian Steen Nielsen, Morten Bisgaard, Steen Nedergaard, Carsten Dethlefsen, Ulrik Laursen, Johnny Hansen, Lars Høgh, Per Pedersen og Jesper Hjorth.

1995

OB slutter sin bedste sæson i international fodbold med et samlet nederlag på 0-1 (0-1,0-0) til Parma AC i kvartfinalen i UEFA Cup'en. Kim Brink stopper som træner i OB og efterfølges af Viggo Jensen. OB's elitedivisionshold for kvinder vinder medaljer for første gang; det bliver til bronzemedaljer. Desuden når holdet finalen i TopDanmark Cup, landspokalturneringen for kvinder, men taber 1-5 til Fortuna Hjørring. Danmarksmester for juniorer for første gang.

1994

Der skrives endnu et kapitel i klubhistorien, da OB for første gang kvalificerer sig til anden runde af en af de europæiske klubturneringer. I samme turnering indskriver OB sig i turneringens annaler via 2-0-sejren over Real Madrid på Estadio Santiago Bernabeu, en sejr der betyder samlet sejr til OB på 4-3 og en plads i kvartfinalen.

1993

OB vinder pokalturneringen for tredje gang; AaB besejres 2-0 i finalen i Parken. OB's damehold rykker op i Elitedivisionen.

1992

1992

Oprykning til Superligaen i første forsøg. OB vinder Landspokalturneringen for Old Boys ved i finalen at besejre Lyngby 3-2 efter omkamp. 

1991

Pokalvinder for anden gang via to gange 0-0 og 4-3 i straffesparkskonkurrencen efter 2. kamp; modstanderen var AaB på Odense Stadion. Keld Bordinggaard kåres til Årets Pokalfighter. Senere samme år nedrykning til kvalifikationsligaen. Kim Brink bliver træner for OB.

1990

Danmarksmester for ynglinge for fjerde gang; B93 besejres 2-1 og 6-1 i finalerne. Odense Boldklub A/S stiftes.

1989

Danmarksmester for tredje gang, tre points foran Brøndby. På holdet er profiler som Lars Høgh, Ulrik Moseby, Steen Nedergaard, Morten Donnerup, Johnny Hansen, angrebstalentet Per Pedersen og en purung Thomas Helveg. Ynglingene vinder sølv, og OB's damehold rykker op i 1. division.

1988

Danmarksmester for ynglinge for tredje gang. Det blev 2-0 og 1-1 i de to finalekampe.

1987

Danmarksmester for ynglinge for anden gang via finalesejr over Brøndby på i alt 3-1(2-0, 1-1).

1986

Lars Høgh kåres til Årets Målmand.

1983

OB vinder pokalturneringen efter 3-0-sejr over B1901 fra 2. division. Målscorere er Frank Petersen, Morten Donnerup og Keld Bordinggaard. Morten Donnerup kåres til Årets Pokalfighter. Frank Clausen, Lars Høgh og Keld Bordinggaard får alle tre debut på A-landsholdet. OB taber i Europa Cup for Mesterhold til Liverpool.

1982

OB bliver dansk mester for anden gang. Keld Bordinggaard kåres til Årets Fund i 1. division. OB's damehold rykker op i Danmarksserien.1981

Allan Hansen bliver topscorer i 1. division, og kåres til Årets Spiller.

1978

OB debuterer i europæisk klubfodbold. I Europa Cup'en for Mesterhold taber OB samlet 4-3 til Lokomotive Sofia fra Bulgarien.

1977

Første danske mesterskab; sæsonen bød på kun to nederlag, 1-2 til KB og 0-1 til Frederikshavn. OB's topscorer Allan Hansen kåres til Årets Spiller.

1975

En 2. plads i 2. division betyder oprykning til 1. division.

1974

Første optræden i Landspokalfinalen resulterer i et 2-5 nederlag til Vanløse; Per Bartram kåres til Årets Pokalfighter.

1973

Lokalopgøret i 2. division mod B1909 samler 28.000 tilskuere på Odense Stadion. Det er til dato tilskuerrekord for OB på hjemmebane.

1971

OB's dameafdeling stiftes.

1968

OB indvier nyt anlæg i Ådalen. Nedrykning til 2. division.

1966

OB bliver nr. to i 2. division og rykker op i 1. division.

1964

Trænerlegenden Richard Møller Nielsen bliver ansat som træner i OB. Møller Nielsen reagerede på en jobannonce i Fyens Stiftstidende, indsat af netop OB.

1962

Nedrykning til 2. division.

1957

OB vinder 2. division og rykker op i 1. division.

1955

OB rykker ned i 2. division.

1951

OB vinder sølvmedaljer.

1950

Dansk Mester for ynglinge for første gang. OB besejrer Nakskov 4-2 i finalen.

1949

OB's topscorer Jørgen Leschly sælges til den italienske Serie A klub Atalanta. "Det fynske uvejr" slutter sit eventyr i Italien med at blive italiensk mester med Milan i 1954-55. Leschly scorer det afgørende mål og kommer på Europa-holdet. Leschly gør comeback som OB-spiller i 1957, efter udstået karantæne fra DBU - angriberen skulle straffes, fordi han havde været professionel. I de to år karantænen varer, er legenden træner for OB.

1947

OB vinder 2. division og rykker op i 1. division.

1946

OB vinder 3. division og rykker op i 2. division.

1945

Danmarksturneringen genoptages efter krigen. OB placeres i 3. division.

1943

I maj fyldes Odense Stadion til bristepunktet med tilskuere til en kamp mellem OB og B1913. Der er ikke mange glæder midt i krigens gru, men fodbolden var også dengang - og måske specielt dengang - et samlingspunkt.

1942

OB's første landsholdsspiller Svend Jørgen Hansen debuterer mod Sverige i Stockholm. Danmark taber 1-2.

1941

Som et lyspunkt under krigens mørke bliver Odense Stadion åbnet 7. september med en kamp mellem Boldklubben Frem og et udvalgt Odensehold. Ved åbningen var der kun én overdækket tribune. Frem vandt desværre kampen 6-2.

1929

OB møder B1909 i Munke Mose om kvalifikation til den første landsdækkende turnering - og vinder.

1916

OB vinder provinsmesterskabet for første gang. Finalen om DM tabes 3-9 til B 93. Man må spille i blå/hvide tværstriber, da Første Verdenskrig skabte leveringsproblemer.

1912

Klubbens 25-års jubilæum fejres med en kamp mod B 93. OB vinder 11-0 foran 1.300 tilskuere.

1904

Det første baneanlæg indvies. OB's formand Max Schmidt bliver valgt til den første formand for nystiftede FBU.

1893

Odense Boldklub tildeles eget område i Munke Mose.

1889

Tennis og fodbold optages i klubben, og navnet ændres til Odense Boldklub.

1887

Odense Cricketklub stiftes; første formand er Max Schmidt.