Log ind

Fanklubber

OB har to officielle fanklubber, én for voksne og familier og én for børn: Club OB Junior er fanklubben for børn og unge og De Stribede er både for de voksne og en fanklub for familier, hvor børn selvfølgelig er meget velkomne

Club OB Junior
Club OB Junior er OB’s fanklub for de unge OB-fans mellem 0-15 år, hvor du for kun 129,- kan sikre dig adgang til alle OB’s hjemmekampe i Alka Superliga. Derudover er du sikret en fødselsdagsgave, deltager i et unikt bonusprogram og meget meget mere. Medlemskabet gælder for én sæson i Alka Superliga.

Læs mere på www.clubobjunior.dk

                              

De Stribede 
De Stribede er OB's officielle fanklub. De Stribede er en selvstændig forening, som tæller ca. 600 medlemmer.

Under OB's kampe står De Stribede på Fyns Stiftstidende Tribunen og bidrager til at skabe en festlig ramme. 

De Stribede arrangerer også ture til OB's udekampe i Superligaen og i udlandet. Derudover har De Stribede også et klubhus og afholder forskellige aktiviteter for medlemmerne. Klubhuset ligger på Middelfartvej 96, 5200 Odense V.

Et medlemskab til De Stribede koster 195kr om året - et familiemedlemsskab som dækker alle i husstanden koster 395 årligt. Dette giver bl.a. rabat på vores udebaneture.

I De Stribede er der plads til begejstring, men ikke ballademagere.Læs mere på http://www.destribede.dk/

Club OB Junior

Medlemsfordele Club OB Junior

 • Gratis adgang til alle OB-hjemmekampe i Alka Superliga. 
 • Bonusprogram
 • Fødselsdagsgave
 • Muligheden for at blive maskot og løbe på banen med spillerne til en OB-kamp.
 • Fandag
 • Eget medlemskort
 • Nyhedsbreve
 • Konkurrencer
 • Ingen billetgebyr på print-selv-billetter online
 • Eget log-ind til Club OB Junior på OB.dk
 • Og meget meget mere....

   

  De Stribede

  De Stribedes klubhus ligger på Middelfartvej 96, 5200 Odense V og her afholder De Stribede forskellige aktiviteter for medlemmerne såsom bordfodboldturneringer, dartturneringer, foredrag, besøg af Superligaspillerne og meget andet.
  I klubhuset er der åbent for medlemmer op til hjemmekampene, hvor der kan hygges med andre OB fans samt købes billige øl og vand. Nogen gange er der f.eks. morgenmad eller frokost inden en kamp. Dette kræver dog tilmelding, se mere på vores Facebookside hvor tingene bliver slået op.
  Hvis man ikke er medlem, men stadigvæk har lyst til at kigge ind koster et dagsmedlemsskab 25kr.

  De Stribede arrangerer også ture til OB's udekampe i Superligaen og i udlandet. Der er billet til kampen til de første 50 deltagere, der skal dog minimum være 30 tilmeldte ellers bliver det ikke til noget. På busturene er der mulighed for at købe lodder, så deltager man i lodtrækningen om en Man of the Match-trøje. Der er også mulighed for at oddse på kampens resultat. 

  EmediateAd